Lens / Lens

Školsko zvono za početak nove akcije zvoni i u Očnim optikama Lens

Školsko zvono za početak nove akcije zvoni i u Očnim optikama Lens

  Prebrzo za naše školarce, no ljeto je pri kraju, a početak školske godine već stigao. Kako bi početak školske godine ipak bio što lakši kako školarcima tako i njihovim roditeljima u Očnim optikama Lens je krenula akcija u kojoj svim roditeljima koji kupe naočale za svoje školarce u Lensu poklanjaju naočale u iznosu do 350,00 kuna.

Za sve one koji se odluče kupiti nove naočale za školarce osigurali su i besplatni pregled vida. Pregled vida ili ti korekciju dioptrije obavlja liječnik oftalmolog ili optometrista.

Oko odabira naočala koje će svojim oblikom i veličinom najbolje odgovarati Vama i Vašem školarcu će Vam pomoći njihovi optičari koji na temelju dugogodišnjeg iskustva znaju ponuditi najbolje.

Navratite u Očne optike Lens, uživajte u ugodnom ambijentu i ljubaznosti njihova osoblja. Novim dioptrijskim naočalama razveselite mališane, a i one malo ozboljnije. Ako ćete koristiti pogodnosti nove akcije nagrada neće izostati ni za Vas.

Akcija za školarce i roditelje u Lensu traje do 1. listopada 2014. godine.

[blockquote]Jeste li znali?

REDOVITI pregledi vida važni su kako bi se na vrijeme utvrdili eventualni problemi i spriječilo pogoršanje vida.

Iako se problemi vida često mogu prepoznati zahvaljujući specifičnim simptomima kao što je kratkovidnost, u nekim slučajevima poput tzv. lijenog oka kod djece ili glaukoma u osoba zrelije životne dobi postoje i bolesti čiji simptomi nisu pristni odmah, a samim time ne navode osobu da ode na pregled oftalmologu. Iz tog razloga uvijek je potrebno napraviti prventivni pregled te otkolniti i one najmanje sumnje i nedoumice jer kako poznata narodna izreka kaže „Bolje spriječiti nego liječiti“. [/blockquote]

U Očnim optikama Lens se možete naručiti na preglede pozivom na neki od njihovih telefona ili popunjavanjem obrasca naruđžbe za pregled na službenoj web stranici optike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očna optika Lens
Pavla Pejačavića 5 – 031 367 090
Ulica Hrvatske Republike 29 – 031 211 700
www.lens-optika.hr

    

 


Izdvojeno

Reci što misliš!