Lens / Lens

Dioptrijski okvir za 1,00 kn u Očnim optikama Lens

Dioptrijski okvir za 1,00 kn u Očnim optikama Lens

Očna optika Lens nudi svojim kupcima naočalne leće svjetski poznatog njemačkog proizvođača naočalnih leća Rodenstock. Rodenstock je vodeća njemačka tvrtka u proizvodnji oftalmoloških leća i okvira. Tvrtka je osnovanja 1877. godine sa sjedištem u Munchenu.

Brojni zadovoljni nosioci naočalnih leća, dugogodišnja tradicija i iskustva u proizvodnji tvrtku Rodenstock su pozicionirali među najvažnije proizvođače naočalnih leća i okvira u svijetu.

Osim leća iz ponude tvrtke Rodenstock Očna optika Lens u ponudi ima i leće jeftinijeg segmetna.
„Kao renomirana osječka optika prvo kupcima nudimo visoko kvalitetne Rodenstock leće. Svjesni nažalost teške financijske situacije, koje smo već duže vremena svi svjedoci, odlučili smo kupcima ponuditi da sami za sebe odaberu leća i razinu kvalitete,“ kažu u Lensu.

Činjenica da u Hrvatskoj trenutno vlada besparica te da ljudi često nisu u mogućnosti osigurati za sebe i svoju obitelj neke besprijekorno potrebne stvari potaknula nas je da napravimo novu akciju. Konciprirali smo je na način da kupcima prodajemo dioptrijski okvir za 1,00 kn uz uvjet kupovine dioptrijskih leća jeftinijeg segmenta.

Akcija traje do 28. veljače 2015. godine ili do isteka zaliha.

Jeste li znali?

REDOVITI pregledi vida važni su kako bi se na vrijeme utvrdili eventualni problemi i spriječilo pogoršanje vida.
Iako se problemi vida često mogu prepoznati zahvaljujući specifičnim simptomima kao što je kratkovidnost, u nekim slučajevima poput tzv. lijenog oka kod djece ili glaukoma u osoba zrelije životne dobi postoje i bolesti čiji simptomi nisu pristni odmah, a samim time ne navode osobu da ode na pregled oftalmologu. Iz tog razloga uvijek je potrebno napraviti prventivni pregled te otkolniti i one najmanje sumnje i nedoumice jer kako poznata narodna izreka kaže „Bolje spriječiti nego liječiti“.

U Očnim optikama Lens se možete naručiti na preglede pozivom na neki od njihovih telefona ili popunjavanjem obrasca naruđžbe za pregled na službenoj web stranici optike.

Očna optika Lens| P.Pejačevića 5, Ulica Hrvatske Republike 29 I 031 367 090 I 031 211 700 I www.lens-optika.hr I

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!