Kultura / Kazaliste

OSTANI KUĆI I KAZALIŠTE UKLJUČI

Grga Čvarak stiže ovoga tjedna u vaše domove - besplatna dječja predstava

Grga Čvarak stiže ovoga tjedna u vaše domove - besplatna dječja predstava

Pitate se tko sve radi naopačke, tko iz praćke gađa mačke, tko preskače preko zida, tko lastina gnijezda skida, tko kokoši za rep vuče, tko se s djecom stalno tuče, spreman da u svađi plane k'o ugarak?

Ove nedjelje, 26. travnja 2020. u našem redovitom terminu nedjeljne matineje u 
10 sati i 30 minuta na Osječkoj televiziji i na Facebook stranici Kazališta na rasporedu je  predstava „Grga Čvarak“! 
 
U ovoj veseloj predstavi na loncima sviraju, glume i pjevaju: Edi Ćelić kao Grgica, Areta Ćurković kao brižna mamica, Lidija Kraljić kao Mila mala, Aleksandra Colnarić kao njezina mama, baba i djed su Zvjezdana Bučanin i Ivica Lučić, Ženu glumi Inga Šarić, svećenika i doktora također Ivica Lučić, dok su časne sestre i medicinske sestre Inga Šarić, Zvjezdana Bučanin i Aleksandra Colnarić. Pitate se tko sve radi naopačke, tko iz praćke gađa mačke, tko preskače preko zida, tko lastina gnijezda skida, tko kokoši za rep vuče, tko se s djecom stalno tuče, spreman da u svađi plane k'o ugarak? Odgovor će uvijek biti Grga Čvarak! Poznata je to pjesma Ratka Zvrka prema kojoj je tekst za ovu veselu i nestašnu predstavu napisala i režirala Tamara Kučinović, a lutke, kostime i scenu oblikovala je gošća iz Rusije Marina Zavyalova.

Repriza predstave predviđena je za subotu 2. svibnja u 15,30 na Osječkoj televiziji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo da ove subote, 25. travnja u repriznom terminu u 15,30 ponovno možete pogledati predstavu Nezaboravak.

Važno je reći: dok god ponovno ne otvorimo vrata donjogradskog kazalištanca predstave će se na ove dvije platforme – Osječkoj televiziji i službenoj facebook stranici Dječjeg kazališta emitirati svake nedjelje u 10,30, a repriza je na TV-u predviđena za slijedeću subotu u 15,30.

Dok se ne vidimo ponovno: Bili u kući ili u stanu gledajte predstave na malom ekranu!

Izdvojeno


Reci što misliš!