Događanja / Ostala

19. travnja

Gradska knjižnica Vukovar: Predstavljanje zbirke ''Tragovi pjesnika''

Gradska knjižnica Vukovar: Predstavljanje zbirke ''Tragovi pjesnika''
Pixabay/Ilustracija

Zbirka pjesama ''Tragovi pjesnika'' antologija su nesretne prošlosti i tužne sudbine nježnih duša koje traže sreću i mir u ovom svijetu

Pozivaju se svi zainteresirani na predstavljanje zbirke poezije ''Tragovi pjesnika'' Vukovarke Barbare Kalauz koja će se održati u petak, 19. travnja početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Vukovar.

Zbirka pjesama ''Tragovi pjesnika'' antologija su nesretne prošlosti i tužne sudbine nježnih duša koje traže sreću i mir u ovom svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U glazbenom dijelu programa nastupit će Mateja Ištuk (vokal) i Marija Bilić (gitara).

Barbara Kalauz (rođ. Ištuk) rođena je 17. travnja 1992. godine u Puli. Prva dva razreda osnovne škole pohađala je u OŠ Fažana te nastavila svoje školovanje u Drugoj osnovnoj školi Vukovar 2000. godine, vrativši se iz progonstva. Nakon završenog osnovnoškolskog obrazovanja upisuje jezični smjer Gimnazije Vukovar.

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Osijeku, smjerove hrvatski jezik i književnost i filozofiju. Pisanu riječ voli od malih nogu.

Svoju prvu pjesmu napisala je u prvom razredu osnovne škole i nastavila njegovati tu ljubav. Prvu zbirku ''U potrazi za ljubavlju'' objavila je 2007. godine pod nakladništvom Udruge građana Essegg. Svoju drugu zbirku ''Dijamanti duše'' objavila je 2009. godine pod nakladništvom Judite.


Izdvojeno

Reci što misliš!