Događanja / Ostala

15. veljače

Caffe bar 5: 17. donjogradska kobasijada

Caffe bar 5: 17. donjogradska kobasijada

Najstarije natjecanje za izbor najbolje slavonske kobasice i kulenove seke - prijavite se ili dođite na degustaciju

U cilju promicanja domaće slavonske kobasice kao autohtonog hrvatskog proizvoda, Udruga Donjogradski kobasičar Osijek u suradnji s Udrugom hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata-UHBDDR Ogranak Olimpija organizira
17. DONJOGRADSKU KOBASIJADU u okviru koje će se održati 17. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i 11. ocjenjivanje kulenove seke.

Kobasijada se održava 15. veljače 2020. s početkom u 19:00 sati u prostorijama ŠD Olimpija i Caffe bar 5, Zeleno polje 32, Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Donjogradska kobasijada" najstarije je natjecanje u ocjenjivanju domaće slavonske kobasice u Hrvatskoj na kojem tradicionalno sudjeluju proizvođači ove slavonske delicije iz cijele Slavonije, kao i gosti iz Bosanske Posavine. 
 
Uz ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i kulenove seke te proglašenje pobjednika, održat će se izložba i degustacija svih uzoraka. 

Zainteresirani mogu svoje uzorke prijaviti do 13. veljače 2020. u prostorijama Caffe bara 5. Za prijave i dodatne obavijesti kontaktirajte sljedeće brojeve: 095 854 22 92 ili 098 253 291. 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!