Događanja / Istaknuta

22. travnja

PTFOS: Festival znanosti s temom ''Inteligencija''

PTFOS: Festival znanosti s temom ''Inteligencija''
Facebook/Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak, 22. travnja od devet sati

Festival znanosti je manifestacija koja se u Hrvatskoj kontinuirano organizira od 2003. godine s ciljem približavanja znanosti javnosti kroz informiranje o aktivnostima i rezultatima na području znanosti, poboljšavanje javne percepcije znanstvenika te motiviranje mladih ljudi za istraživanje i stjecanje novih znanja. Organizatori su Festivala znanosti Sveučilišta u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Osijeku, u suradnji s Tehničkim muzejom Nikola Tesla i British Councilom, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Tema je ovogodišnjeg Festivala znanosti ''Inteligencija''. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak, 22. travnja od devet sati. Također, bit će i predavanje na temu ''Umjetna inteligencija u obrazovanju'' Jurja Bilića te posterski radovi koji će biti dostupni online.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Popis je radionica sljedeći:

  • ''Voćni genijalci'' (9 – 13 h) (PTFOS, Franje Kuhača 18)
  • ''Emotivna inteligencija – rastemo uz lijepe riječi'' (9 – 13 h) (PTFOS, Franje Kuhača 18)
  • ''Inteligentna rješenja direktno iz prirode'' (10 – 13 h) (PTFOS, Franje Kuhača 18)
  • ''Sladoledni užitak za moždani boljitak'' (10-13 h) (PTFOS, zgrada Rektorata).

Izdvojeno

Reci što misliš!