Događanja / Istaknuta

23. ožujka

Temptation Events proslavit će 20. godišnjicu u klubu Epic

Temptation Events proslavit će 20. godišnjicu u klubu Epic

Bailey je belgijski DJ i producent koji je svoju karijeru krenuo razvijati još krajem 80-ih u rodnoj Belgiji

Temptation Events slavi 20. godišnjicu s Marcom Baileyjem u subotu, 23. ožujka u klubu Epic.

Bailey se smatra legendom techno scene koja je već jednom nastupala, i to baš isto na obljetnici, točnije drugoj, 17. ožujka 2006. godine u klubu Quo Vadis u Vukovaru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svojim su eventima do sada ugostili mnoga velika imena svjetske techno scene (Christian Varela, Rino Cerrone, Marco Bailey, Valentino Kanzyani, Joel Mull, Petar Dundov, DJ Preach, Steve Rachmad, La Di Da, Ogi, Marko Nastić, Lea Dobričić, Insolate, Misjah, Deetron, Mark Williams, Veztax, DJ Jock, Ade Fenton, itd.)

Za ovu prigodu događaj pretvaraju u najveće audio i vizualno iskustvo ikada viđeno u klubu Epic.

Bailey je belgijski DJ i producent koji je svoju karijeru krenuo razvijati još krajem 80-ih u rodnoj Belgiji.

Tri desetljeća kasnije i dalje je poznat kao umjetnik koji se na sceni zadržava inovacijom i pomicanjem granica u techno glazbi - bilo kroz produkciju, menadžment labela (MB Elektronics, 2001) ili putovanja svijetom da raspleše mase besprijekornom selekcijom i tehnikom miksanja.

Marco Bailey je ime koje će noć obojiti dubokom, intenzivnom atmosferom i prošarati je moćnim ritmom. Uspjehu Baileyjevog rada svjedoče brojne izvedbe daleko od njegovog rodnog grada: Nairobi (Kenija), Tokijo (Japan), Peking (Kina), Los Angeles i New York (SAD), Sydney (Australija) i Buenos Aires (Argentina) - navodeći samo vrh dugog popisa - sa sigurnošću možemo reći da je planet doživio Marca Baileyja sa svake kardinalne točke.

Tijekom karijere, Bailey je izdao podosta dobro prihvaćenih singlova, EP-a i albuma za utjecajne izdavačke kuće poput Bonzai Records, Primate, Prime'vill, Intec, ARTS, Kombination Research i mnoge druge. Baileyjeva diskografija broji gotovo 200 izdanja - uvjerljivo demonstrirajući intuitivan i promišljen pristup stvaranju, ali i želju za razbijanjem šablone trendova u danom trenutku.

Danas, kao inovator i umjetnik posvećen zanatu - ostvaruje se kroz ulogu izvršnog direktora MATERIA-e, koncepta začetoga 2015. kao eventa posvećenog technu u svojem najčišćem obliku. Četiri godine kasnije - MATERIA unutar područja djelovanja uključuje i label koji krasi više od 20 izdanja velikana scene te dvotjednu radio emisiju koja uživa afirmaciju cijenjenih selektora poput The Adventa i Paula Ritcha, kao i novih talenata: Kas:st, Yotam Avni (...)

Pariz, Miami, Tokio, Barcelona, Liverpool, Amsterdam i Baileyjeva rodna Belgija već su imali priliku svjedočiti iskustvu MATERIA-e u punom učinku.

Ulaznice će se prodavati za 12 eura od 4. do 10. ožujka, 15 eura od 11. do 17. ožujka i 17 eura od 18 do 23. ožujka, te 19 eura na ulazu.

Njihova je pretprodaja u Barcelona pubu i online.

Za najveće audio i vizualno iskustvo ikada u Epic-u zadužena je ekipa iz MAGNUS LUX-a. Bit će video wall, Laser show, najnoviji KV2 sound system, itd.


Izdvojeno

Reci što misliš!