Događanja / Istaknuta

12. travnja

Klub Epic: Proljetni punk uz Ermanose, De Limanose i ostale punkose

Klub Epic: Proljetni punk uz Ermanose, De Limanose i ostale punkose
PR

Ulaznice su u pretprodaji u Barcelona pubu po cijeni od 10 eura europskih ili na online platformi Core Event, dok će na dan koncerta ulaznicu biti moguće kupiti samo na ulazu za 12 eura

Uzbuđenje raste jer nam se bliži glasna i distorzična večer u kojoj će se spojiti energija, ritam i poruka punk glazbe. U klubu Epic u Osijeku, 12. travnja 2024. godine s početkom u 20:00 sati, očekuje vas nezaboravan događaj - Proljetni punk!

Glavne zvijezde večeri su Ermanosi i De Limanosi. Ermanosi, tribute je band posvećen legendarnim Ramonesima, sastavljen od članova Debelog Precjednika i Socijalne Službe. Očekujte da će vas njihov energični nastup odvesti na nostalgično glazbeno putovanje kroz klasike punk scene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz njih, specijalni gosti su i De Limanosi, koji su na turneji predstavljajući svoj novi album. Ovo im je treći pokušaj da dođu u Osijek, stoga ne propustite priliku biti dio njihovog puta i doživjeti njihovu sirovu snagu na pozornici.

Kao u top šop reklamama, ali to nije sve! Osim njih, našu punk veselicu upotpunit će nastupi bendova Igla i ziherice, Merrow i Klaustrofonija, osiguravajući vam neprekidan tijek vrhunske punk glazbe i uzbuđenja.

Očekujte dobro druženje, hrpu poznatih lica, pozitivne vibracije i, naravno, dobar zvuk. Pridružite nam se u slavljenju proljeća koje čini Osijek najljepšim gradom na svijetu, dok punk glazba odjekuje ulicama i šalje snažne poruke. U vremenima šunda, ova večer podsjeća nas da postoje glazbenici koji neumorno šalju svoju poruku, noseći energiju i ritam koji nas pokreću i potiču na razmišljanje.

Pridružite nam se na Proljetnom punku i zajedno stvorimo večer koju ćemo dugo pamtiti!

Ulaznice su u pretprodaji u Barcelona pubu po cijeni od 10 eura europskih ili na online platformi Core Event, dok će na dan koncerta ulaznicu biti moguće kupiti samo na ulazu za 12 europskih eura. Stoga, rezervirajte svoje mjesto što prije!

Datum: 12. travnja 2024.
Vrijeme: 20:00 sati
Lokacija: Klub Epic, Osijek

Ne propustite ovo glazbeno iskustvo!
 


Izdvojeno

Reci što misliš!