Događanja / Istaknuta

10. veljače

Lions club Osijek organizira tradicionalnu 30. humanitarnu akciju prikupljanja donacija

Lions club Osijek organizira tradicionalnu 30. humanitarnu akciju prikupljanja donacija
Igor Soban/PIXSELL

Sredstva koja će dobiti kao donaciju od Kluba zasigurno će im dobro doći u uređenju prostora te provedbu planiranih aktivnosti Zajednice

Lions club Osijek poziva sve zainteresirane na najavu događaja te dolazak na prodaju (prikupljanje donacija) krafni, odnosno pokladnica. U nizu stožernih akcija Lions cluba Osijek, ovo je ujedno i najstarija te će ove godine biti održana po jubilarni 30. put.

Ovogodišnja akcija održava se sutra, 10. veljače u Donjem gradu, ispred Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku s početkom u devet sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prihod i od ovogodišnje akcije namijenjen je Zajednici Cenacolo, zajednici za izlječenje mladih od ovisnosti zajedničkim životom, radom i molitvom u kućama zajednice. Sredstva koja će dobiti kao donaciju od Kluba zasigurno će im dobro doći u uređenju prostora te provedbu planiranih aktivnosti Zajednice.

Stoga se i ove godine pozivaju svi sugrađani i ljudi dobre volje da se pridruže u prikupljanju donacija te kući ponesu najfinije krafne, odnosno pokladnice Slavonije i Baranje.

Donacije u iznosu od 50 centi po krafni, pokladnici će moći uplatiti na štandu kod ulaza u Dječje kazalište.


Izdvojeno

Reci što misliš!