Događanja / Istaknuta

20. i 21. prosinca

Orahovica: Božićno rokanje uz M.O.R.T. i Kandžiju

Orahovica: Božićno rokanje uz M.O.R.T. i Kandžiju

Božićno Rokanje u organizaciji Udruge Pauk Orahovica predstavlja zimski glazbeni festival u srcu Slavonije, a ove godine slavi svoju jubilarnu desetu godišnjicu

Rokanje se nakon nekoliko godina ponovno vraća na staru lokaciju, a to je bivša kino dvorana u centru Orahovice u kojoj je davne 2009. godine sve i počelo te će trajati dva dana. Ovogodišnji program se sastoji od ukupno pet bendova uz popratne sadržaje i after ex-yu rock & hip-hop party kako bi se posjetitelji mogli i nakon koncerta zadržati u prostoru i uživati do sitnih jutarnjih sati slušajući glazbu koja se na žalost sve više gubi u današnje vrijeme. 

Božićno Rokanje održat će se 20. i 21. prosinca s početkom od 20 sati u bivšoj kino dvorani u Orahovici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak 20. prosinca na ovu vruću pozornicu dolaze RIBE iz Našica i popularni M.O.R.T.  iz Sinja, dok će se u subotu, 21. prosinca na pozornicu popeti  The Muddy Breakdown iz Slatine, zvijezde u dolasku DETMEĆ iz Požege i zvijezda domaće hip-hop scene KANDŽIJA sa svojim popratnim bendom Gole Žene. Oba dana za AFTER PARTY i stare EX-YU ROCK & HIP-HOP hitove biti će zaduženi DJ iz udruge.

Posjetitelji će imati priliku prisustvovati premijernim promocijama novih albuma grupa DETMEĆ, NA RUBU kao i novog albuma KANDŽIJE, PLAFON koji iz dana u dan postižu veliku popularnost.

Pretprodaja ulaznica kreće 6. prosinca, a cijena jednodnevne ulaznice je 40 kuna, dok ćete za  festivalsku morati izdvojiti 60 kuna. Na dan koncerta cijena raste za 10 kuna (dnevna), odnosno 20 kuna (festivalska). Ulaznice ćete moći kupiti u samom klubu i na još nekoliko lokacija u Slavoniji: Caffe Bar BAZA i Caffe bar Plavac Orahovica, Caffe Bar Štedna Virovitica, Caffe Bar Prijašin 2 Slatina, Beer Garden Našice…

 


Izdvojeno

Reci što misliš!