Vijesti / Regija

mladić iz splita

Policija kazneno prijavila navijača koji je početkom veljače na odmorištu autoceste ispisao grafit

Policija kazneno prijavila navijača koji je početkom veljače na odmorištu autoceste ispisao grafit
Ilustracija (Ivica Galović/PIXSELL)

Policijski službenici su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom

Policijski službenici Policijske uprave zadarske su jučer, 2. srpnja uhitili i proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom u vezi kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, a navedeno djelo je počinio na području Policijske uprave brodsko-posavske, započinje izvješće policija.

"Dana 3. veljače, oko 13:20 sati, na odmorištu Dragalić (autocesta A3), nepoznati počinitelj (navijač) je upotrebom spreja na zidu benzinske postaje napisao grafit neprimjerenog sadržaja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku s područja Splita.",

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom, zaključuje policija.

Inače, taj dan je Hajduk igrao u Osijeku pa je vrlo vjerojatno riječ o navijaču Hajduka. A što je točno neprimjereno napisao, policija nije otkrila.


Izdvojeno

Reci što misliš!