Lifestyle / Ostalo

S najnovijeg albuma

Grupa Vigor predstavlja novu pjesmu "Trava" za koju se vjeruje da će postati njihov novi hit

Grupa Vigor predstavlja novu pjesmu
PR

Glazbu i stihove za ovu pjesmu potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok je aranžman djelo Samira Kadirića

Grupa Vigor, poznata po svom prepoznatljivom zabavnom glazbenom stilu, ponovno je obradovala publiku novom pjesmom pod nazivom ''Trava''. Ova ljubavna pjesma dolazi s njihovog najnovijeg albuma ''Okus ljubavi'' koji obuhvaća šesnaest skladbi te kronološki prati rad benda u posljednjih nekoliko godina.

Spot za pjesmu snimljen je u prirodnom okruženju, gdje članovi Grupe Vigor sviraju na livadi, stvarajući savršenu pozadinu za emotivnu priču o dugoj ljubavi koja se proteže još iz djetinjstva. Vizualno i emotivno, spot savršeno prati tekst i melodiju pjesme, naglašavajući romantične elemente koji su uvijek bili zaštitni znak ovoga benda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika iz cijele regije već na prve note prepoznaje zvuk svojih omiljenih izvođača, dok pjesma odiše onim posebnim vigorovskim stilom koji obožavatelji neizmjerno cijene. S obzirom na to, nije teško predvidjeti da će nova pjesma ubrzo postati veliki hit,baš kao i mnoge prethodne.

Glazbu i stihove za ovu pjesmu potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok je aranžman djelo Samira Kadirića. Vjernost publike i njihova ljubav prema glazbi Grupe Vigor neosporno su dokaz kako ovaj bend i dalje uspješno plovi glazbenim vodama, pa je pjesma ''Trava'' samo još jedan biser u njihovoj bogatoj glazbenoj karijeri.


Izdvojeno

Reci što misliš!