Vijesti / Regija

ubio roditelje

Ovo je dvostruki ubojica iz Slavonskog Broda. Izveden pred suca istrage

Ovo je dvostruki ubojica iz Slavonskog Broda. Izveden pred suca istrage
Ivica Galović/PIXSELL

Za ovako teška ubojstva prijeti kazna i do 50 godina zatvora

U Slavonskom Brodu danas je pred suca istrage priveden muškarac kojeg se sumnjiči da je hladnim oružjem ubio roditelje. Tijekom privođenja desna ruka bila mu je omotana u zavoj, piše Danas.hr.

Muškarca se sumnjiči da je u četvrtak ubio svoje roditelje u Slavonskom Brodu. Prijavljen je zbog dva ubojstva bliskih osoba na posebno okrutan način.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu jučer je ispitalo ubojicu. Nakon toga slijedi otvaranje istrage jer je jučer u obiteljskoj kući nanio ubodne i rezne rane 78-godišnjem ocu i 76-godišnjoj majci. Oboje su od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuli.

"Državno odvjetništvo će podnijeti sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika budući da je istražni zatvor nužan radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojega su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške", priopćio je ŽDO Slavonski Brod.

Inače se istražni zatvor traži zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenog djela, ali u ovom slučaju tužiteljstvo ga traži zbog - posebno teških okolnosti kaznenog djela.

Za ovako teška ubojstva prijeti kazna i do 50 godina zatvora.


Izdvojeno

Reci što misliš!