Vijesti / Regija

više od 37 tisuća eura

Krali po trgovinama u Slavoniji, policija ih brzo otkrila i privela

Krali po trgovinama u Slavoniji, policija ih brzo otkrila i privela
Ivica Galovic/PIXSELL

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske uz odgovarajuću prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske, točnije Službe općeg kriminaliteta i PP Belišća, PP Đakova i PP Donjeg Miholjca, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 26-godišnjak i 35-godišnjak počinili 11 kaznenih djela ''Teških krađa''.

"Dvojac je brzom intervencijom policije uhvaćen 29. veljače, neposredno nakon što su provalili u trgovinu u Belišću iz koje su otuđili novac, metalni sef i cigarete. Od listopada prošle godine do 29. veljače ove godine provaljivali su u trgovine na područjima policijskih postaja Belišće, Donji Miholjac, Đakovo, Beli Manastir i obje osječke postaje", izvještava policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju kako je su iz trgovina odnosili uvijek veću količinu cigareta, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, novac i metalne sefove. Ukupna materijalna šteta iznosi preko 37.700 eura.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske uz odgovarajuću prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!