Vijesti / Regija

44-godišnjak teško ozlijeđen

Detalji brutalnog premlaćivanja u Županji: Maloljetnik udarao, a njegov prijatelj sve snimao

Detalji brutalnog premlaćivanja u Županji: Maloljetnik udarao, a njegov prijatelj sve snimao

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu

U subotu navečer mladić je divljački mlatio muškarca u  stanu u Županji, a  Večernji list objavio je i snimku na kojoj se vidi dio iživljavanja. Muškarac leži na podu, u krvi koje ima i po zidovima, netko ga udara, čak i nogom u glavu. Samo se čuje kako viče "Odgovori" . U prostoriji je još jedna osoba koja sve snima. 

Na drugoj snimci koju su nam čitatelji poslali udarač pak snima žrtvu i dok ga udara pita "Hoćeš se još samnom udarat?", a zatim se udaljava stepenicama snimajući krv i komentira "Mene je našao udarat".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Točan razlog premlaćivanja se ne zna, a i žrtva i nasilnik navodno su iz Županje. Pretučeni muškarac, D.Ž., nezaposlen je i živi sam, a Županjci su ga viđali kako gradom luta bez cilja. S teškim ozljedama završio je u KBC-u Osijek. O svemu se oglasila i policija.

"Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad starijim maloljetnikom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda na štetu 44-godišnjaka iz Županje. Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je maloljetnik 16. travnja oko 23:30 sati u stanu u kojem prebiva u Županji zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i drugim dijelovima 44-godišnjaku te ga pritom teško tjelesno ozlijedio", kažu u policiji. 

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda te je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.


Izdvojeno

Reci što misliš!