Vijesti / Osijek

veliko srce

U kratkom vremenu skupljeno dovoljno donacija za obnovu kuće stradale u požaru

U kratkom vremenu skupljeno dovoljno donacija za obnovu kuće stradale u požaru

Obnova obiteljske kuće obitelji Mučel nakon požara dobro napreduje

Požar, koji je buknuo prije nešto više od dva mjeseca, točnije 19. veljače ove godine, djelomično je oštetio krov obiteljske kuće pri čemu je nastala velika materijalna šteta u samoj unutrašnjosti stambenoga objekta uslijed prodiranja vode kroz strop tijekom gašenja.

Nesretni događaj dogodio se u Josipovcu,  gdje živi Mijo Mučel (Miki), umirovljeni dragovoljac Domovinskoga rata sa još šest članova svoje obitelji, od kojih je troje maloljetne djece. Udruga Josipovac, odlučila  je, u dogovoru s obitelji, pozvati na uplatu donacija za pomoć u cilju obnove obiteljske kuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kao i uvijek, narod je pokazao svoje veliko srce i empatiju prema onima u potrebi, te je u vrlo kratkom vremenu skupljeno dovoljno sredstava. Krovište kuće je sanirano, no radovi na sanaciji unutrašnjosti krenut će dolaskom ljepšega vremena budući da se trebaju napraviti predradnje detaljnog isušivanja zidova, koji su bili natopljeni vodom uslijed velikog prodiranja vode tijekom gašenja.

Obitelj se zahvaljuje svima na pomoći i donacijama: Ministarstvu hrvatskih branitelja- Veteranski centar Osijek-Mursa, Župi sv.Josipa-Josipovac, Gradu Osijeku, Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, NK Radniku, Župi svetog Luke -Josipovac, Boćarskom klubu sv.Luka Josipovac, te svakom pojedinačnom donatoru.


Izdvojeno

Reci što misliš!