Vijesti / Osijek

Nova pedagoška godina

Kreću upisi u osječke dječje vrtiće, objavljenje i upute za roditelje

Kreću upisi u osječke dječje vrtiće, objavljenje i upute za roditelje
Luka Stanzl/PIXSELL

Za novo upisanu djecu održat će se roditeljski sastanak 20. lipnja u 18 sati u objektu u koji je dijete upisano

U skladu s predstojećom pedagoškom godinom 2024./2025., Dječji vrtić Osijek obavještava roditelje o postupku upisa njihove djece. Proces upisa sastoji se od četiri važna koraka koji su važni za sve zainteresirane roditelje i skrbnike.

Podnošenje zahtjeva za upis s dokumentacijom

Prvi korak u postupku upisa jest podnošenje zahtjeva s potrebnom dokumentacijom. Mole se roditelji da pristupe službenoj web stranici Dječjeg vrtića Osijek i koriste aplikaciju za upis kako bi ispunili tražene podatke i priložili potrebnu dokumentaciju. Ovaj korak moguće je obaviti isključivo digitalnim putem u razdoblju od 8. do 21. travnja, a svi detalji i informacije dostupni su na službenom telefonu 031 204 709.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon podnošenja zahtjeva, roditelji će primiti povratnu informaciju putem e-maila o zaprimljenom zahtjevu zajedno sa šifrom dodijeljenom njihovom djetetu. Za daljnje korake koristit će se dobivena šifra za svako dijete.

Inicijalni razgovor

Nakon predaje dokumentacije, roditelji će biti pozvani na inicijalni razgovor sa stručnom službom vrtića, uz prisustvo djeteta koje se upisuje. Termini za inicijalni razgovor bit će objavljeni na službenim mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Osijek. Neopravdani nedolasci smatrat će se odustankom od upisa. Razgovori će se održati u Upravi Dječjeg vrtića Osijek u razdoblju od 13. do 24. svibnja. Rezultati upisa bit će objavljeni 10. lipnja.

Roditelji koji žele uvid u listu bodovanja mogu podnijeti zahtjev u roku od pet dana od objave rezultata. Žalba se može podnijeti Upravnom vijeću u roku od 15 dana od objave rezultata, koristeći dostupni obrazac na službenoj web stranici Vrtića.

Plaćanje akontacije

Nakon objave rezultata upisa, roditelji su obvezni izvršiti plaćanje akontacije sukladno uputama koje će biti dostupne na mrežnim stranicama Vrtića. Plaćanje akontacije moguće je obaviti od 10. do 20. lipnja.

djeca vrtić rođendanska proslava
Različita pravila U švedskim vrtićima zabranjen unos hrane i pića tijekom rođendanskih proslava, a evo kako je u Osijeku

Potpisivanje ugovora i izdavanje rješenja

Potpisivanje ugovora i izdavanje rješenja o upisu obavljat će se od 1. do 12. srpnja u Upravi Dječjeg vrtića Osijek. Za novo upisanu djecu održat će se roditeljski sastanak 20. lipnja u 18 sati u objektu u koji je dijete upisano.

Sve potrebne informacije, dokumenti i upute dostupni su na službenim mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!