Vijesti / Regija

u osijeku snažna kiša

Nevrijeme pogodilo istok zemlje, u Slavonskom Brodu padao led

Nevrijeme pogodilo istok zemlje, u Slavonskom Brodu padao led
Radio Brod

Kako je i najavio Državni hidrometeorološki zavod četvrtak poslijepodne donio je naglu promjenu vremena

Tijekom poslijepodneva u Slavoniji je došlo do nagle promjene vremena. Nevrijeme praćeno kišom stiglo je u naše krajeve, a najviše je bilo pogođeno područje Slavonskom Broda dok je u Osijeku zabilježena tek jaka kiša.

"Slavonski Brod se tako zabijelio od leda, a ulice su zaplivale u bujicama od obilne kiše ovog poslijepodneva u kratkom i jakom olujnom nevremenu. Temperatura zraka je naglo pala na svega 11°C. Podvožnjak u Kumičićevoj je naravno pod vodom i zatvoren za promet", donosi Radio Brod.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srećom sve je ipak proteklo bez težih posljedica, a vrijeme se brzo stabiliziralo. Još nas sutra očekuje nešto kiše diljem Slavonije dok bi subota ponovo trebala donijeti više sunčanog vremena.

Nevrijeme u Slavonskom Brodu Fotogalerija

Kako donosi Županijski centar 112, zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom periodu poplavljeno je 30ak podruma, a na intervencije su upućene žurne službe koje saniraju štetu.

Poplavljen je podvožnjak u Ulici Eugena Kumičića iz kojeg je izvučeno vozilo, a zabilježeni su i padovi stabala na pješačku stazu i prometnice koja su brzim intervencijama uklonjena.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!