Vijesti / Osijek

izgubljeno nađeno

Prizor s Filipovice: Mirno prase s markicom traži svoga vlasnika

Prizor s Filipovice: Mirno prase s markicom traži svoga vlasnika
Čitatelj

Dodali bismo da je prava šteta što se ne može identificirati poput čipa na psima

Nesvakidašnji prizor osvanuo je pod prozorom P. N. (podatci poznati uredništvu) u Bednjanskoj ulici u naselju Filipovica. Ondje, je, naime, sasvim mirno stajalo, a prema dostupnim podatcima i dalje stoji, prase i to – s markicom!

"Nije ovo prvi put da mi dolazi pod prozor. U nedjelju uvečer također je došlo to malo prase i mogu vam reći da je vrlo pitomo. Prošla sam pokraj njega i vidjela da čak ima i markicu. Čini mi se da je to isto prase koje je lutalo ulicama u nedjelju", ispričala nam je stanovnica Filipovice koja je i fotografirala ovaj neobičan prizor te kaže kroz smijeh kako je zacijelo nečije, a na što ukazuje spomenuta markica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodali bismo da je prava šteta što se ne može identificirati poput čipa na psima, a u svakom slučaju, naša sugovornica se nada da će se pronaći vlasnik prije nego završi pod kotačima automobila. Ako ne i na nečijem ražnju!

kvartovi filipovica
Osječki kvartovi Filipovica: Skrivena obiteljska oaza na rubu grada

Inače, vijest je podijelila u grupi Izgubljeno-nađeno Osijek i ovo je, koliko nam je poznato, prva objava takve vrste, odnosno živoga bića. I za kraj da se našalimo – vrlo je čudno da u ovom podneblju gdje je ovo omiljena domaća životinja, netko nije iskoristio priliku i uhvatio ovo prase koje će, nadamo se, ipak završiti u rukama svoga vlasnika. 

NOVO: U lov se uključila i policija, a kako nam javljaju čitatelji prase je ulovljeno i vraćeno vlasniku. U bijegu je bilo od nedjelje kad se udaljlo s obližnje 'autopije'.

FOTO: Čitatelj/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!