Vijesti / Osijek

opisali cijeli događaj

Osječki taxi o prevrtanju vozila u centru grada: "Naš vozač nije kriv"

Osječki taxi o prevrtanju vozila u centru grada:

Vozila su to koja svakodnevno rade velik broj kilometara, ali se radi redom o vrlo obučenim i iskunim vozačima

Tvrtka Osječki taxi koja danas zapošljava više od stotinu ljudi, oglasila se o prometnoj nezgodi na Preradovićevom šetalištu u kojoj je njihovo vozilo završilo na krovu.

"Prema policijskom uviđaju koji je temeljito proveden nakon incidenta (14.2.2024.) te službenoj potvrdi koju je (26.2.2024.) zaprimio M.F. vozač Osječkog taxija utvrđeno je da isti nije uzrokovao prometnu nesreću. Naime, M.K. vozač osobnog vozila koje je uzrokovao nesreću počinio je prekršaj iz čl. 45 st. 1 kažnjiv po čl. 45 st. 4 ZSPC-a, primjenom čl. 293 st. 2 ZSPC-a", stoji u njihovom priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako su nam pojasnili iz Osječkog taxia, do nesreće je došlo kad se drugo vozilo pokušalo uključiti u promet, a u nastojanju da njihov vozač izbjegne sudar, zahvatio je bankinu i vozilo je završilo na krovu.

kružni tok đakovština
Iskustva taksista Osječki taksist: "Jedan mi je klijent plaćao pet kuna za svaki krug u kružnom toku. Navozali smo se"

"Naglašavamo da vozači Osječkog taxija prolaze striktnu obuku i da je naglasak tvrtke uvijek - sigurnost u prometu i pridržavanje prometnih propisa. Navedeni incident nije rezultat nepažnje ili nepoštivanja prometnih pravila sa strane vozača Osječkog taxija već je posljedica neodgovorne vožnje i ponašanja vozača osobnog vozila koje je uzrokovalo prometnu nesreću", zaključuju u Osječkom taksiju.


Izdvojeno

Reci što misliš!