Vijesti / Osijek

gradi se na sve strane

Radovi na tramvajskoj pruzi sele se bliže centru, zatvara se ulaz u grad iz smjera Nemetina

Radovi na tramvajskoj pruzi sele se bliže centru, zatvara se ulaz u grad iz smjera Nemetina
Google Maps

Brojni se radovi izvode na području Osijeka pa je na snazi nekoliko privremenih regulacija prometa

Zbog nastavka  izvođenja radova na demontaži postojećeg i izgradnji novog kolosiječnog sustava u Ulici J. J. Strossmayera, od 6. lipnja pa sve do kraja listopada 2022. godine, na dionici od Trga Ante Starčevića do Rokove ulice, uspostavlja se privremena regulacija prometa.

Sukladno tome, na dijelu tramvajske linije br. 1 od  Trga Ante Starčevića do Višnjevca, tramvaji neće prometovati, te će na predmetnoj dionici umjesto tramvaja voziti autobusi.

Trasa prometovanja autobusa na dijelu tramvajske linije 1 od Trga A. Starčevića u smjeru Višnjevca: Trg A. Starčevića - Županijska - Gundulićeva – Rokova i dalje tramvajskom trasom u Strossmayerovoj ulici do Višnjevca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tramvajska linija 1 od Trga A. Starčevića prema Zelenom polju prometuje preko kolodvora: Trg A. Starčevića (stajalište ispred zgrade Županije na Trgu A. Starčevića) – Županijska – Kolodvor – Zeleno polje.

Presjedanje putnika iz tramvaja u autobus obavljat će se na privremenom autobusnom stajalištu ispred hotela Central (zapadni kolosijek), a iz autobusa na tramvaj na tramvajskom stajalištu ispred zgrade Županije na Trgu A. Starčevića, uz napomenu da je OBVEZNA VALIDACIJA i u vozilu u kojem se prvotno obavlja vožnja, kao i u vozilu na koje se presjeda, što će se registrirati kao jedna vožnja.

Na trasi prometovanja autobusa od Trga A. Starčevića u smjeru Višnjevca koristit će se postojeće autobusno stajalište u Gundulićevoj ulici, kao i sva postojeća tramvajska stajališta duž cijele dionice tramvajske linije od Rokove ulice do Višnjevca. Polasci tramvaja i autobusa dostupni su na našim mrežnim stranicama na sljedećem linku

Zatvara se ulaz u grad iz smjera Nemetina

U vremenskom razdoblju od 06. lipnja 2022. godine do 15. prosinca 2022. godine Gravia d.o.o. za investitora Hrvatske ceste izvoditi će radove na rekonstrukciji državne ceste DC 417 Osijek: Ulica Vukovarska cesta(križanje kod MIO Standarda) -raskrižje Nemetin kojom prilikom će na istoj biti obustavljeno prometovanje te preusmjereno na Južnu obilaznicu preko Čvora Osijek istok (Elektroslavonija).


Izdvojeno

Reci što misliš!