Sport / Nogomet

hrvatska-turska u osijeku

Modrić o Pampasu: "Stadion izgleda impresivno". Reprezentativci odradili trening

Modrić o Pampasu:
Davor Javorović/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak od 20.45 sati na Opus Areni protiv Turske igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj

Kapetan Luka Modrić predvodit će Vatrene u premijernom nastupu na Opus Areni.

“Stadion izgleda impresivno, još nisam stigao vidjeti sve detalje, ali bit će prilike. I izvana izgleda impresivno, nešto što napokon imamo priliku doživjeti, i ja koji sam tu već petnaestak godina, da mogu igrati na ovakvom stadionu. Veselimo se utakmici i nadamo se da ćemo ovaj stadion pamtiti ne samo po tome kako izgleda, nego i po rezultatu koji bi nam uvelike otvorio put prema Europskom prvenstvu”, istaknuo je Modrić koji je silno motiviran uoči sutrašnje utakmice s Turskom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Svježine i motivacije ima, dobro se osjećam. Pun sam želje i elana i jedva čekam opet predvoditi Hrvatsku kao kapetan. Jedanaesterac? Ako bude, vidjet ćemo tko će pucati. Nekad pucam ja, nekad prepustim drugom, ovisi o tome kako se osjećam, ali ako dođe do toga, volio bih preuzeti odgovornost kao i uvijek”.

Uoči utakmice svoje je dojmove iznio izbornik vatrenih Zlatko Dalić.

“Ovo je ključna utakmica za odlazak na Euro. Tako razmišljamo i tako se pripremamo za Tursku. Kod nas uvijek ima pritiska, uvijek netko nedostaje, ali ovaj put smo bez dvojice najboljih napadača. Oni su u mom mandatu dali najviše golova, uvijek je jedan od njih dvojice bio taj koji bi zabio gol i riješio utakmicu. To je za nas hendikep, ali imamo nove igrače koji su čekali svoju šansu. Sad će je dobiti”, ističe Zlatko Dalić, koji je iznio stanje o ozlijeđenim igračima.

Trening reprezentacije na Pampasu Fotogalerija

Na pitanje o novom stadionu Dalić je rekao:

“Nije potrebno da išta govorim oko novog stadiona, gdje smo bili 2018. godine, tu smo i danas po pitanju stadiona”. 


Izdvojeno

Reci što misliš!