Sport / Nogomet

disciplinski sudac

HNS kaznio Tomasa i Kuleševića zbog komentiranja suđenja na utakmici Osijeka i Dinama

HNS kaznio Tomasa i Kuleševića zbog komentiranja suđenja na utakmici Osijeka i Dinama
Davor Javorović/PIXSELL

Ivica Kulešević kažnjen je s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama zbog neprimjerenog komentiranja sudačkih odluka za igrača Istre Antu Ercega, sportskog direktora NK Osijek Ivicu Kuleševića i trenera NK Osijek Stjepana Tomasa.

Kulešević i Tomas dobili su kaznu zbog komentiranja odluka nakon utakmice Osijeka i Dinama (2:3) koja je okončana dramatičnom pobjedom Modrih u samoj završnici susreta iz dva kaznena udarca.

NK Osijek - GNK Dinamo 2:3
pobrojani prijestupi HNS Osijeku odrezao kaznu za utakmicu protiv Dinama

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Ante Erceg (Istra 1961) kažnjen je zato što je nakon utakmice 6. kola Istra 1961 - Rudeš javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st. 1 DP HNS izriče novčana kazna u visini od 2.500,00 eura.

var
komentar trenera Stjepan Tomas: "Ne mogu vjerovati da ovako nedostojan sudac sudi jedan derbi"

Ivica Kulešević (Osijek, sportski direktor) kažnjen je zato što je nakon prvenstvene utakmice 7. kola Osijek - Dinamo javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st.2. DP HNS izriče kazna zabrane obavljanja funkcije mjesec dana koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 2.000,00 eura.

Nogometaši Osijeka započeli pripreme na novom stadionu
sportski direktor osijeka Kulešević: "Ovo što se događa je stvarno sramota. Bebek i Zebec su ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet"

Stjepan Tomas (Osijek, trener) kažnjen je zato što je nakon prvenstvene utakmice 7. kola Osijek - Dinamo javno i neprimjereno komentirao suđenje, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova pa mu se na temelju članka 83. st. 1 DP HNS izriče novčana kazna u visini od 1.500,00 eura", stoji u priopćenju.


Izdvojeno

Reci što misliš!