Događanja / Ostala

7. svibnja

Dvorište PTF-a: Radionica ''Samoniklo jestivo i ljekovito bilje''

Dvorište PTF-a: Radionica ''Samoniklo jestivo i ljekovito bilje''

Gabrijela je po struci agronom, član je Hrvatskog botaničkog društva već 13 godina, autorica je stručnih tekstova u časopisu "Gospodarski list", a već četvrtu godinu zaredom bavi se radionicama o samoniklom jestivom i ljekovitom bilju

U ime dekana Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, prof. dr. sc. Jurislava Babića i organizatorice događaja, prof. dr. sc. Stele Jokić, pozivaju se svi zainteresirani na radionicu ''Samoniklo jestivo i ljekovito bilje'' koja će se održati u prelijepom dvorištu PTF-a u utorak, 7. svibnja od 17 do 19 sati.

Radionicu će, u sklopu Mjeseca ljekovitog bilja na PTF-u, održati Gabrijela Vrbetić, mag. ing. agr. u prirodnom ambijentu fakultetskog dvorišta. Gabrijela je po struci agronom, član je Hrvatskog botaničkog društva već 13 godina, autorica je stručnih tekstova u časopisu "Gospodarski list", a već četvrtu godinu zaredom bavi se radionicama o samoniklom jestivom i ljekovitom bilju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gabrijela će vam, između ostaloga, ispričati kako besplatan ručak možete ubrati na sljedećem izletu u šumu te kako dobiti kavu od maslačka.


Izdvojeno

Reci što misliš!