Sport / Nogomet

sportski direktor osijeka

Kulešević: "Ovo što se događa je stvarno sramota. Bebek i Zebec su ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet"

Kulešević:
Dubravka Petrić/PIXSELL

"U poluvremenu je drastično promjenio kriterij, nekoliko nerazumnih faulova, žute kartone. Penali. Odradili su posao vrhunski, sram ih može biti."

U derbiju sedmog kola Supersport HNL-a Dinamo je na Opus Areni pred rekordnih 12.222 gledatelja pobijedio Osijek sa 3-2 premda je do 70. minute gubio sa 0-2.

Osijek je poveo 2-0 golovima Ramona Miereza (7) i Domagoja Bukvića (46), no Modri su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili Mahir Emreli (70) i Bruno Petković (87-11m, 90+9-11m).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon utakmice žestoko je istupio sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević koji je imao što reći o suđenju Marija Zebeca.

"Žao mi je što vam se obraćam u tonu. Ne tako davno prozvao sam Pajača da nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti. Šest mjeseci je dobio zabranu, Osijek nije dobio ništa. Ponovno prozivam Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti. Unakazili su derbi. Dva penala su dosudili, jedan dvije minute prije kraja. Svi mi koji smo igrali nogomet, znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio van 16 metara. Niti na jednoj kameri se ne može ustanoviti. Drugi penal, nema govora. Presmiješan kontakt", započeo je Kulešević pa nastavio:

"Pozivam HNS Ii sudačku organizaciju da se očituje. U pet, šest dana smo planirali uložiti milijun ili dva eura, da li je potrebno to uložiti? Čestitam igračima svojima, ali ovo je sramota. Sveukupno, velik cirkus. U poluvremenu je drastično promjenio kriterij, nekoliko nerazumnih faulova, žute kartone. Penali. Odradili su posao vrhunski, sram ih može biti."

var
komentar trenera Stjepan Tomas: "Ne mogu vjerovati da ovako nedostojan sudac sudi jedan derbi"

"Ovo što se događa je stvarno sramota. Imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca, sram ih može biti".

Dobio je Kulešević i pitanje hoće li Ramon Mierez završiti u Dinamu.

"Mierez neće završiti u Dinamu, nema šanse. Ako završi - ja sigurno nisam više sportski direktor NK Osijeka".

NK Osijek - GNK Dinamo 2:3 Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!