Promo / Turizam

Vikend u Baranji - preuzmite vaučere za popuste

Vikend u Baranji - preuzmite vaučere za popuste

Turistička zajednica Baranje u suradnji s turističkim djelatnicima na području Baranje dogovorila je razne popuste koje možete iskoristiti do kraja kolovoza. 

Zasluženi godišnji odmor ste „potrošili" na moru ili jednostavno više volite kraće vikend izlete, a htjeli biste ipak i uštedjeti pokoju kunu? Onda je Baranja pravi izbor za vas!

Preuzmite i isprintajte oglas i VAUČER ZA POPUST SUBOTOM ili VAUČER ZA POPUST NEDJELJOM u  ljetnoj promotivnoj akciji: Vikend u Baranji – LJETO 2013.!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VAUČER ZA SUBOTU preuzmite i OVDJE u pdf-u
VAUČER ZA NEDJELJU preuzmite i OVDJE u pdf-u

Iznenadite svoju voljenu osobu vikend bijegom u Baranju te iskoristite popust za parove od 10% ili provedite veseli vikend u društvu prijatelja te iskoristite popust od 15% za grupe.

Na vaučeru pronađite uslugu koju želite, od odmora u tradicionalnim kućama, hotelima i apartmanima, preko raznih sportsko-rekreacijskih aktivnosti poput paintballa do kušanja naših hvaljenih rakija, kulena, jela od ribe i divljači s crvenom mljevenom paprikom te naravno odlična baranjska vina, graševinu, chardonney, frankovku, rose ili neko drugo, vama posebno drago.

Uz smještaj i gastro-vinske doživljaje, u Baranji doživite i široka polja požutjela od suncokreta, zelene vinograde, tipična panonska sela ili istražite ušće velikih rijeka Drave i Dunava. Za potpuni doživljaj Baranje, kontaktirajte ih putem e-maila: [email protected], od ponedjeljka do petka, te  zamolite vaš primjerak virtualnog vodiča kroz Baranju s popisom ugostitelja koji sudjeluju u ljetnoj akciji ili OVDJE preuzmite VIRTUALNI TURISTIČKI VODIČ BARANJOM s popisom i adresama ugostitelja koji sudjeluju u akciji s popustom.

Vikend akcije vrijede subotom i nedjeljom počevši od zadnjeg vikenda u srpnju (27.7.-28.7.2013.) te tijekom cijelog mjeseca kolovoza. Prije dolaska ne zaboravite kontaktirati ponuđača čiju uslugu želite radi obvezne rezervacije termina i svakako ponesite vaučer!


Izdvojeno

Reci što misliš!