Promo / Turizam

Kuna putovanja vodi Vas u - ''Tip top ljetovanje 2014.''

Kuna putovanja vodi Vas u - ''Tip top ljetovanje 2014.''

Bliži nam se toplo ljeto, završavaju ispitni rokovi i počinju godišnji odmori, u zraku se već osjeća potreba za kupanjem i uživanjem na jednim od morskih destinacija.

Želja za dobrim provodom, ali i odmorom bliži nam se svakim danom. Većina od onih koji žele otići na more neće morati trošiti energiju za organizaciju i dogovaranje cijena, jer taj dio je stručni tim "Kuna putovanja" odradio za Vas!

Ove godine turistička agencija "Kuna putovanja", pripremila je samo za Vas "all inclusive" ponudu za ljetovanje na našem Jadranu. Destinacija je Biograd na moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, 28 km udaljen od Zadra i 35 km udaljen od Vodica. Nekoć kraljevski grad, danas poželjna destinacija, Biograd će svakako zadovoljiti Vaše želje za savršenim godišnjim odmorom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Biograd na moru, zaista ima zanimljiv zemljopisni položaj i to u samom središtu jadranske obale, okružen je rivama i marinom gdje je preko sezone neopisiva gužva. Također pruža mogućnost obilaska nekoliko nacionalnih parkova koji ga okružuju : Kornati, Krka, Paklenica, te parkove prirode: Telaščica i Vransko jezero.

Biograd na moru, atraktivni je gradić sa odličnim noćnim provodom, sa više noćnih klubova gdje možete izaći i zabaviti se do kasnih noćnih sati. Svakako Vodice i Zadar, kao atraktivna mjesta gdje se može izaći u život, su na 30-tak kilometara udaljena. Cijena redovne linije koja povezuje Vodice ili Zadar, je otprilike 20-tak kn. Osim noćnih klubova, svakodnevno se u gradu svira živa glazba, tu su i klape, grupe i estradni pjevači.

Navodimo nekoliko glavnih noćnih klubova: Riva Sumpres, Lavander bar, Poco-loco, Quin bar, Sagapo, Disco Aqua, Makina, Vanila bar, Lloyd, Hitch bar, Hacienda, Skala i još mnogi!

Biograd na moru, posjeduje bogati izbor plaža koje su na raspolaganju. Od nudističkih, do plaža na kojima je party, sve do zavučenih, gradskih i dječjih plaža. Jedna od glavnih prednosti plaža na Biogradu je da su sve jako dobro uređene i čiste, te organizirane sa mnogim aktivnostima kao što su: surfing, pedaline, odbojka na pjesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf i mnogi druge.

Navodimo plaže gdje ćete se kupati i uživati: plaža Soline, Dražica, Crvena luka, plaža Bošana, niz malih plaža dugih 4km, mogućnost odlaska na plaže u mjesta: otok Pašman, Sv.Filip Jakov, otok Sv.Katarina.

Poveznica gdje možete pogledati sve plaže nalazi se ovdje!

Ljetovanje u Biogradu na moru planirano je u trajanju od 7 dana!

Koja je cijena i što je sve uključeno?!

Cijena sedmodnevnog ljetovanja u Biogradu na moru je 1375 kn!

U cijenu je uključeno:

- doručak i večera u restoranu
- noćenje u apartmanima sa 3*
- troškovi organizacije i rezervacije
- popusti za razgledavanje nacionalnih parkova

Uključeno je sve što Vam je potrebno da se istinski opustite i zabavite, bez razmišljanja o organizaciji i ostalim detaljima. Kuhanje i posluga, te prijevoz i organizacija zadaća su Kuna putovanja. Na Vama je da se odmorite i iskoristite svaku sekundu pošteno zasluženog godišnjeg odmora.

Plaćanje će biti izvršeno u poslovnici ili na broj računa agencije. Odobravaju mogućnost plaćanja na rate putem tekućeg računa, slanje općih uplatnica putem e-pošte ili plaćanje u poslovnici. Plaćanje na rate putem tekućeg računa je omogućeno do 6 rata!

 

Organizirani datumi za odlazak na ljetovanje su:

24.07. - 30.07.2014.
30.07. - 05.08.2014.
05.08. - 11.08.2014.
11.08. - 17.08.2014.

Ponuda je kreirana sa idejom da se opustite i uživate u svakom trenutku provedenom na odmoru. Smještaj koji Vam nude je na bazi dvokrevetnih soba i apartmanskih smještaja sa četiri i više kreveta, idealno za obitelji ili grupe prijatelja. Restoran u kojem će Vas svakodnevno dočekati friško servirani slatki i slani doručak, te topla večera, u neposrednoj je blizini smještaja. Točnije 50 metara od smještaja. Za Vas će vrsni kuhari pripremati razna jela, od dobre ribe, morskih plodova do finih odrezaka sa prilozima.

Slike apartmanskih smještaja i restorana možete pogledati ovdje.

Ponuda traje  sve dok ima slobodnih mjesta. Bitno je prijaviti se na link i zauzeti svoje mjesto, nakon toga kontaktirati će Vas oko dogovora za odabir željenog datuma za ljetovanje!

prijava biograd

Prijavu možete obaviti i na kontakt telefon: 00 385 (0)99 700 00 02

Opustite se i odlučite se za ljetovanje u Biogradu na moru, svojim iskustvom i pomnim odabirom sadržaja aranžmana, te same destinacije, zasigurno ćemo Vas vratiti sretne i nasmijane, te odmorne i zadovoljne svojim kućama.

Hvala na pažnji i odvojenom vremenu, za sva dodatna pitanja stoje na raspolaganju na dolje navedenim kontaktima!

 

KUNA putovanja
turistička agencija
ID: HR-AB-31-030142132

Trg Ante Starčevića 10/1 (TC "Nama"), 1. kat,
31000 Osijek, Hrvatska

MOB: 00 385 0(99) 7000 002
TEL: 00 385 0(31) 328 093
FAX: 00 385 0(31) 328 093
WEB: www.putovanja.kuna.hr
EMAIL: [email protected]
FB: facebook.com/KunaPutovanja

IBAN
HR552340009-1110639151
(Privredna banka Zagreb)

  

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!