Promo / Klubovi i udruge

Pripremite tijelo za ljeto u SC Infinitum

Pripremite tijelo za ljeto u SC Infinitum

Zimski dani su već iza nas, a vrijeme ljetnih odmora je sve bliže i bliže. Nažalost, vaš odraz u ogledalu na prikazuje sliku koju biste vi željeli.

Zimska neaktivnost, prevelik unos slatkiša, te nezdrave hrane, dovelo je do promjena vašeg fizičkog izgleda, u vidu pojave novih slojeva masnih naslaga po vašem trbuhu, bokovima ili pak celulita po vašim nogama i stražnjici. Iako bi bilo najbolje da ste svom tijelu posvećivali pažnju tokom cijele godine, ipak i par mjeseci pripreme za ljeto će donijeti odgovarajuće rezultate.

Odmah na početku morate biti svjesni činjenice, da je to daleko od istine i realnosti, i da ćete dobiti samo onoliko koliko uložite, a tako nešto iziskuje mnogo znoja, odricanja i truda. Da bi vam pripreme za ljeto, ili kako ja to volim nazvati "renoviranje" tijela učinio što jednostavnijim, predstavljamo vam  Sportski centar Infinitum.

Nalaze se u ulici Josipa Reihl Kira 2c i ovom prilikom Vam nude sedam disciplina. Riječ je o popularnom Piloxingu (jedinoj disciplini u Osijeku i šire), Insanity workout-u, pilatesu, zumbi, turbo jam-u i novoj disciplini kružnom treningu.  

infinitum1

TERMINI DISCIPLINA:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zumba: Ponedjeljak,srijeda i petak od 18:00h i utorak i četvrtak od 21:00 h

Piloxing: ponedjeljak,srijeda i petak od 21:00 h,utorak i četvrtak od 20:00h,subota od 11:00 h

Brazil butt lift:svaki dan od ponedjeljka do petka od 20:00

Magic Well kružni trening: utorak i četvrtak od 18:00 h

Insanity: svaki dan od ponedjeljka do petka od 19:00h,subota od 10:00h

Turbo jam: ponedjeljak,srijeda i petak od 20:00 h,

Pilates: ponedjeljak,srijeda i petak od 18:00 h,utorak i četvrtak od 18:00h

KONTAKT TELEFON: 095/ 921-9873 i 091/ 902-1424
Fcb: Sportski centar Infinitum
Mail: [email protected]


Danas mnogi ljudi ne mogu zamislit život bez vježbanja pa tako i mi.

Naš je cilj približiti vježbanje svakom čovjeku te ga potaknuti na kretanje. Danas postoji čitava paleta različitih načina kretanja i različitih programa unutar kojih će svatko pronaći nešto za sebe. Ne čekajte ponedjeljak ili prvi u mjesecu da bi krenuli, počnite vježbati sada i vježbajte cijeli život!

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 4 besplatne članarine za Turbo Jam. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Želim besplatno vježbati u Infinitumu!

DOBITNICE:
Maja Grgic
Nikolina Lisko
Doris Tomas
Magdalena Matić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!