Promo

5€ od svakog prodanog start seta

Juliana Nails poziva na Dane otvorenih vrata povodom Mjeseca ružičaste vrpce i borbe protiv raka dojke

Juliana Nails poziva na Dane otvorenih vrata povodom Mjeseca ružičaste vrpce i borbe protiv raka dojke

Juliana Nails je pionir u industriji njege noktiju više od desetljeća, postavljajući nove standarde izvrsnosti i inovacije

Juliana Nails, vodeće ime u Hrvatskoj za gel lak i manikuru s oduševljenjem najavljuje ekskluzivan događaj Dani otvorenih vrata koji će se održati u Zagrebu, Zadru, Osijeku i Rijeci, 13. i 14. listopada s početkom u 9 sati.

Vijest koja će razveselit sve ljubiteljice proizvoda brenda Juliana Nails, bez obzira na to jesu li u potrazi za lakovima, gelovima, trajnim lakovima, lampom ili kompletnim setom za manikuru. Juliana Nails opskrbit će svakoga sa svime kako bi u svom salonu ili kućnoj radinosti imali pravu malu beauty oazu. Ako uvijek imate uredne i lijepe nokte, ili to želite imati Dani otvorenih vrata nezaobilazni su za vas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Juliana Nails je pionir u industriji njege noktiju više od desetljeća, postavljajući nove standarde izvrsnosti i inovacije. Posvećenost brenda korištenju vrhunskih sastojaka i vrhunske tehnologije osigurava da njihovi proizvodi nisu samo estetski primamljivi, već i dugotrajni i osnažujući za prirodne nokte.

A i ove godine prepoznaju važnost Mjeseca ružičaste vrpce i borbe protiv raka dojke, pa će od svih start setova prodanih tijekom Dana otvorenih vrata, donirati 5€ udruzi Europa Donna Hrvatska i pomoći u borbi protiv raka dojke.Dođite na Dane otvorenih vrata u Zagrebu (Dubrava 82), Zadru (Ul. Josipa Jurja Strossmayera 1A), Osijeku (Ul. Josipa Jurja Strossmayera 8) i Rijeci (Riva 2) i podržite borbu protiv raka dojke. Očekuju vas popusti, besplatne radionice s master edukatoricama i još puno toga.

Za više informacija o Juliana Nails i njihovim proizvodima posjetite https://juliana-nails.hr/


Izdvojeno

Reci što misliš!