Promo

game over

Osvoji besplatan termin u Escape room "Psycho" u novoj igraonici u Osijeku

Osvoji besplatan termin u Escape room

Psycho Escape room nije samo mračna zagonetka - ona je doživljaj koji spaja humor, napetost i avanturu

Prije dva tjedna smo najavili otvorenje nove, moderne igraonice u samom centru Osijeka. Danas, točno tjedan dana prije otvaranja igraonice, iz Escape Room vam poklanjaju jedan termin na dan otvaranja za Escape room ‘Psycho’.

Sve što trebaš napraviti je lajkati objavu na Facebook-u i u komentarima napisati s kim bi zaigrao/la naš horor escape room. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povedi između jednog i pet prijatelja (max je 6 igrača) i provedite sat vremena u rješavanju zagonetki i misterija koje krije Psycho escape room. Zabava zagarantirana. 

Pobjedničku ekipu će odabrati u ponedjeljak, 31.7. u 18h. 

O escape room-u:

Psycho Escape room nije samo mračna zagonetka - ona je doživljaj koji spaja humor, napetost i avanturu! Soba se može igrati u dva raspoloženja: dnevni način za mlađu djecu, s više svjetla i manje horora, te noćni način s izraženim mračnim ugođajem. Unutar ove jedinstvene igre, vaša će ekipa morati surađivati kako bi riješila zagonetke, razotkrila tragove i prebrodila izazove kako bi pronašla izlaz. Bez obzira na vašu dob ili iskustvo, Psycho Escape room pruža nezaboravan i uzbudljiv provod za sve.


Izdvojeno

Reci što misliš!