Promo

u TC super

Game Over - u Osijeku se otvara vrhunska igraonica s laser tag arenom

Game Over - u Osijeku se otvara vrhunska igraonica s laser tag arenom
PROMO

Game Over je posvećen pružanju unikatnog iskustva

S vrhunskom opremom, jedinstvenim igrama, toplim i ljubaznim osobljem, igraonica Game Over otvara svoja vrata u TC Super.

Game Over je zaista ultimativno odredište za sve uzraste pa vas tako čeka PS5, arkadne igre, GoPro... Ova igraonica posvećena je pružanju unikatnog iskustva s vrhunskom opremom i jedinstvenim igrama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Navrati od 4. kolovoza i stvori trajne uspomene, podijeli smijeh i poveži se s obitelji i prijateljima", poručuju iz igraonice.

LASER TAG OSIJEK

Predstavljamo ti najmoderniju Laser tag arenu u Hrvatskoj - i jedinu u Osijeku! Otkrij svijet Laser taga u interaktivnoj areni koja se prostire na nešto više od 300m2.

Laser tag je brza, uzbudljiva i interaktivna igra u kojoj igrači pomoću posebnih phasera ciljaju i pogađaju senzore na protivničkim prslucima. Ovdje možeš isprobati različite modove igre s prijateljima ili samostalno, a arena podržava do 16 igrača istovremeno.

Prepusti se užitku u adrenalinskom okruženju s laserskim i svjetlosnim efektima koji će ti pružiti nezaboravno iskustvo.

ESCAPE ROOM OSIJEK

Dobrodošli u Psycho Escape room, gdje se najmračnije strahote pretvaraju u stvarnost! Pronašli ste se u mračnom podrumu nakon što ste svjedočili stravičnom ubojstvu u zabačenom motelu.

Imate 60 minuta da pronađete izlaz, a vrijeme neumoljivo otkucava. Ništa nije onakvo kakvim se čini, a sve ima svoju logiku koju trebate razotkriti. Hoćete li uspjeti pobjeći i razotkriti tajne koje kriju mračni zidovi Psycho Escape rooma? Dođite i pokušajte - ako se usudite!

Proslave rođendana uz Laser tag

Ako imate klinca koji je školarac, znate koliko je teško pronaći pravo mjesto za proslavu njegovog/njezinog rođendana. Manje-više, sve dostupne igraonice se fokusiraju na najmlađe, dok se školarci uglavnom zabavljaju na kućnim zabavama. No, tome je došao kraj.

Proslavite rođendan svog klinca i/ili klinceze u super-modernoj laser tag areni, uz animatore, PS5, sokove, grickalice, tortu, i sve ostalo što je potrebno za kvalitetnu zabavu cijele ekipe (plus, ne morate se brinuti o pospremanju za gostima ;)).

Termin traje 2h i zabava je zagarantirana. Dok čekaju, roditelji se mogu okušati u našem escape room-u - ako se usude.

Proslavite rođendan svog školarca uz laser tag. Rezervirajte svoj termin online već danas.


Izdvojeno

Reci što misliš!