Lifestyle / Ostalo

u perivoju kralja tomislava

Večer vina i umjetnosti ovaj vikend po prvi puta u dvodnevnom izdanju

Večer vina i umjetnosti ovaj vikend po prvi puta u dvodnevnom izdanju
Ivica Benić/SiB.hr

Vidimo se u Perivoju kralja Tomislava 5. i 6. srpnja, gdje će se svaka čaša podignuta biti poziv na slavlje života, ljepote i umjetnosti

Dolaze nam večeri koje će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije vas uz partnere poziva na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku - dobrodošli na Večer vina i umjetnosti, koja će se prvi put održati u dvodnevnom izdanju u predivnom Perivoju kralja Tomislava, u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024. godine.

Od 18:00 pa sve do 01:00 sat, dvije čarobne noći bit će posvećene iskustvu koje sljubljuje umjetnost, vino i glazbu u nezaboravnu simfoniju za sva osjetila. Zavirite u svijet gdje svaka čaša vina nosi priču, gdje note glazbe plešu u ritmu srca, a umjetnost oživljava prostor poput čarolije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kapetanice i kapetani glazbenog putovanja bit će Fluentes (6. srpnja), Luise bend (5. srpnja), Sing Song Swing (5. srpnja), No Jazz band (6. srpnja) te Omke koji su spremni raskoš vina, umjetnosti i glazbe stopiti u neponovljivo iskustvo. Kao i uvijek, mnogima omiljeni događaj donosi art & lounge zone gdje će se za poseban ambijent pobrinuti majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa. Za vizualni umjetnički dojam Večeri tu su umjetnici Nikola Faller i umjetnici Udruge ReArt.

Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta te zaokružite ova dva datuma na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 12 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi.

Vidimo se u Perivoju kralja Tomislava 5. i 6. srpnja, gdje će se svaka čaša podignuta biti poziv na slavlje života, ljepote i umjetnosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!