Lifestyle / Ostalo

Najboljima vrijedne nagrade

Otvoren natječaj RuralFoto 2024: Prikažite ljepote Slavonije i Baranje kroz objektiv

Otvoren natječaj RuralFoto 2024: Prikažite ljepote Slavonije i Baranje kroz objektiv
Adrijan Horvat

Pobjednici će biti nagrađeni novčanom nagradom od 500 eura (bruto) po kategoriji, dok će fotografija s najviše lajkova na klubu osvojiti nagradu publike

Agroklub je otvorio novi natječaj RuralFoto 2024. Pozivaju se, stoga, svi fotografi, bez obzira na to jesu li amateri ili profesionalci, da nominiraju svoje najbolje fotografije. Cilj je promovirati ljepote ruralnih prostora i raznolikost domaće poljoprivrede putem internetskog natječaja.

Fotografije se mogu nominirati u četiri kategorije: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. Svaka nominacija mora sadržavati fotografiju s kratkim opisom i odgovarajućim hashtagom #RuralFoto zajedno s hashtagom kategorije. Nominacije se primaju na KLUB-u, društvenoj mreži Agrokluba, od 21. lipnja do 23. rujna. Detaljne upute za nominaciju možete pronaći na poveznici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da biste sudjelovali, morate biti punoljetni registrirani korisnik portala Agroklub te ispunjavati sve tražene podatke u registracijskom profilu.

Impresivni prizori OBŽ u objektivu: Uručene nagrade pobjednicima foto natječaja

Jedan sudionik može nominirati najviše jednu fotografiju po svakoj od četiri kategorije. Natječaj je otvoren za korisnike iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Detaljna pravila natječaja možete pronaći na službenoj stranici.

Nakon završetka nominacija, stručni žiri odabrat će deset najboljih fotografija u svakoj kategoriji koje će biti objavljene na Agroklubu. Sudionici će zatim glasati za pobjedničke fotografije u svakoj kategoriji, omogućujući autorima da sami izaberu najbolje od najboljih.

Pobjednici će biti nagrađeni novčanom nagradom od 500 eura (bruto) po kategoriji, dok će fotografija s najviše lajkova na klubu osvojiti nagradu publike.

Proglašenje pobjednika i izložba najboljih fotografija održat će se 4. listopada u Osijeku kao dio konferencije AgroRocks o novim tehnologijama u poljoprivredi. Konferenciju suorganiziraju HAPIH, HPK, Osječko-baranjska županija, FAZOS i Društvo agrarnih novinara Hrvatske.

Prosinac Fotogalerija

Natječaj podržavaju sljedeći partneri: Europska komisija, Hrvatske šume d.d., CROBOHUB++, Novocommerce International d.o.o., KWS Sjeme d.o.o., NutriS d.o.o., KING Ict d.o.o., Agro Invest Grupa d.o.o., ENNA Fruit d.o.o. i Georg d.o.o.

Više informacija pogledajte ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!