Lifestyle / Koncerti

uskoro više

Urban fest Osijek vraća se korijenima na dvije lokacije u samoj Tvrđi

Urban fest Osijek vraća se korijenima na dvije lokacije u samoj Tvrđi
Ivica Benić/SiB.hr

Osim izvanrednih glazbenih nastupa, pripremaju niz aktivacija i događaja unutar samog festivala

Kreativna agencija Adverta i Osječka tvornica ideja udružili su snage i nakon dvije godine Advertina izostajanja u organizaciji, festival vraćaju njegovim korijenima. Ove godine, Urban fest Osijek održat će se 30. i 31. kolovoza 2024. godine u staroj gradskoj jezgri Tvrđi, na dvije pažljivo odabrane lokacije.

"Očekuje vas vrhunski dvodnevni provod gdje je glazba u središtu pažnje! Ugostit ćemo neke od najpopularnijih izvođača iz Hrvatske i okolnih zemalja, ali to nije sve!", kažu organizatori.

Osim izvanrednih glazbenih nastupa, pripremaju niz aktivacija i događaja unutar samog festivala koji će pomoći oblikovanju i jačanju zajednice na polju urbane kulture.
U narednom periodu otkrit će točne lokacije i lineup izvođača, a ulaznice će biti dostupne u pretprodaji online te na fizičkim lokacijama. Za najbrže su pripremili i "early bird" kontingent karata, stoga budite spremni!

Širi riječ i informacije o festivalu, jer Urban fest Osijek na kraju ljeta donosi zabavu za svakoga tko se usudi prepustiti dobrom zvuku, odličnom ambijentu i vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!