Kultura / Ostalo-Kultura

Glazbeni spektakl

Pijanist Konstantin Krasnitsky s AUKOS-a održao klavirski recital na Jankovcu

Pijanist Konstantin Krasnitsky s AUKOS-a održao klavirski recital na Jankovcu
PR

Štimer klavira Ivica Derner ustupio je svoj bečki klavir i tako publici omogućio nezaboravan i nesvakidašnji doživljaj koji će dugo pamtiti

U nedjelju, 30. lipnja u Park šumi Jankovac, na livadi ispred Planinarskog doma Jankovac održan je tradicionalni 9. koncert u sklopu glazbene manifestacije ''Na livadi na Jankovcu''.

Klavirski recital održao je renomirani svjetski pijanist, red. prof. art. Konstantin Krasnitsky s Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizator je ovog jedinstvenog događaja Turistička zajednica područja Vrata Papuka, a pokrovitelji su Općina Čačinci, Park prirode Papuk i Hrvatske šume. Idejna je začetnica ove manifestacije glazbenica Andreja Gribl kojoj je želja koncertima klasične glazbe u prirodi, na otvorenom, poticati ljude na odlazak u prirodu, gdje se na svježem zraku, uz pjev ptica i šum potoka, mogu opustiti uz zvuke klasične glazbe koja dokazano djeluje terapeutski.

Štimer klavira Ivica Derner ustupio je svoj bečki klavir i tako publici omogućio nezaboravan i nesvakidašnji doživljaj koji će dugo pamtiti. Cijeli je događaj uveličao svojim dolaskom najpoznatiji i najizvođeniji hrvatski skladatelj, red. prof. art. Davor Bobić.


Izdvojeno

Reci što misliš!