Događanja / Ostala

18. studenoga

Održava se uvodna radionica svjesnog plesa ''Welcome home''

Održava se uvodna radionica svjesnog plesa ''Welcome home''

Tema ove radionice je kako se ''vratiti kući'' u tijelo, jedini dom koji imamo i u kojemu smo uvijek dobrodošli

Radionica je uvod u ciklus radionica koje će se održavati tijekom sezone 2023./24. i otvorena je za sve 18+ zainteresirane.

Otkrijte svijet i ljepotu slobodnog i autentičnog plesa i pokreta, ekspresivnosti, spontanosti i kreativnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tema ove radionice je kako se ''vratiti kući'' u tijelo, jedini dom koji imamo i u kojemu smo uvijek dobrodošli. Kako ispričati svoje priče, dovesti dah u svaku stanicu tijela i spojiti se na nepresušni izvor životne sile koja teče kroz svakog od nas.

Radionica održat će se u subotu, 18. studenoga od 10 do 12 sati u Yoga Home dvorani, Fakultetska 4 (Tvrđa, Kazamat), Osijek. Voditeljica je Jasenka Anić, praktičarka tjelesno-orijentirane metode osobnog razvoja, facilitator svjesnog plesa & DJ.

''Ples je moja vječna ljubav i moja vječna inspiracija, mjesto gdje mogu sve ono što jesam, moja punina i moja praznina, dok plešem kuham najljepše i najčarobnije priče, povezujem se sa izvorom života u sebi, svojom nepresušnom kreativnošću, veseljem i zaigranošću. Posvećeno istražujem razne plesne i kreativne prakse te se dodatno educiram. Vodim radionice i jedan na jedan'', istaknula je.

Prijave i ostali upiti provode se slanjem maila na [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!