Događanja / Ostala

7. studenoga

U Vikarijatu održat će se duhovna obnova ''Neprijatelji Crkve u Hrvata. Pogled iz srca Apokalipse''

U Vikarijatu održat će se duhovna obnova ''Neprijatelji Crkve u Hrvata. Pogled iz srca Apokalipse''
Davor Javorović/PIXSELL

Ova duhovna obnova predstavlja izvanrednu priliku za sve zainteresirane da prodube svoje vjersko razumijevanje i prodru u tajne Biblije

Ured za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije sa zadovoljstvom najavljuje duhovnu obnovu pod nazivom ''Neprijatelji Crkve u Hrvata. Pogled iz srca Apokalipse'', koja će se održati u utorak, 7. studenoga s početkom u 19,30 sati u osječkom Vikarijatu, smještenom na adresi J. J. Strossmayera 58, Osijek.

Ova nadahnjujuća i duhovno obogaćujuća manifestacija pružit će prisutnima priliku za dublje razumijevanje i promišljanje o temi koja je od suštinskog značaja za vjernike u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavni voditelj duhovne obnove bit će vlč. dr. sc. Ivan Benaković, stručnjak za Bibliju i teologiju. Njegova stručnost i duboko ukorijenjeno razumijevanje biblijskih tekstova omogućit će sudionicima da se dublje povežu s duhovnim aspektima vjere i bolje razumiju poruke koje se kriju u Apokalipsi, knjizi koja često izaziva znatiželju i kontroverze.

Ova duhovna obnova predstavlja izvanrednu priliku za sve zainteresirane da prodube svoje vjersko razumijevanje i prodru u tajne Biblije. Osječki Vikarijat pruža prikladno i inspirativno okruženje za takve događaje, stvarajući atmosferu za duboku kontemplaciju i razmatranje.

Pozivaju se, stoga, svi vjernici i ljudi dobre volje da se pridruže ovoj duhovnoj obnovi i zajedno istraže dubine Biblije te stvore osnovu za jaču i dublju vjeru. Neka ova večer bude prilika za zajedništvo i promišljanje o vjerskim pitanjima koja oblikuju našu zajednicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!