Događanja / Ostala

9. studenoga

BIOS organizira besplatnu radionicu o razvoju turizma digitalnim oglašavanjem

BIOS organizira besplatnu radionicu o razvoju turizma digitalnim oglašavanjem

Radionica koja će se održati potpuno je besplatna i održavat će se hibridno kako bi se omogućilo sudjelovanje i sudionicima koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. zajedno s ostalim partnerima - Institut ISKRIVA,  Result Computer Systems d.o.o, Pomurski tehnološki park, West Pannon (Mađarska), Turistička organizacija Vojvodine (Srbija), Institut za strateške studije i prognoze (Crna Gora), Udruženje hotelske industrije Rumunjske (Rumunjska) i Bugarsko-rumunjska privredna komora (Bugarska) provodi projekt pod nazivom Smarter Amazon of Europe (Smarter AoE) koji nadopunjuje rezultate projekata European AoE Bike Trail i Amazing AoE. Projekt potiče digitalizaciju i inovacije, što će rezultirati boljom učinkovitošću i kvalitetom usluge, većim prihodima i manjim ekološkim otiskom.

Oko 25 malih i srednjih poduzeća u turizmu na području pet županija (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Međimurska i Varaždinska županija) uključenih u ekosustav Smarter AoE dobit će izravnu bespovratnu financijsku potporu od 3.000 eura za promicanje društvenih i ekoloških inovacija i/ili digitalne transformacije. Prvi je poziv proveden, no s obzirom na to da je ostalo u budžetu sredstava omogućit će se novim MSP-ovima prijava i mogućnost bespovratne financijske potpore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvije su radionice tijekom 2022. i 2023. godine odrađene. Treća radionica vezana je uz temu kako digitalnim oglašavanjem promicati razvoj turizma - Digitalizacija i digitalni alati - generator razvoja.

Radionica koja će se održati potpuno je besplatna i održavat će se hibridno kako bi se omogućilo sudjelovanje i sudionicima koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo.

Radionica će se održati 9. studenoga s početkom u 11 sati u Hotelu Osijek, Šamačka 4, Osijek, dvorana Kesten. Mole se zainteresirani da ispune prijavni obrazac najkasnije do 31. listopada u 13 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!