Događanja / Ostala

31. listopada

U kinu Urania nastupit će berlinski jazz-punk trio Space Tigers

U kinu Urania nastupit će berlinski jazz-punk trio Space Tigers
PR

Osijek je šesti po redu grad u kojemu sviraju u sklopu sedmodnevne turneje po Srbiji, Mađarskoj, Austriji i Hrvatskoj, nakon koje snimaju svoj drugi studijski album, što znači da u Osijek dolaze u beskompromisnoj tigrovskoj formi

U nastavku Serije koncerata novog hrvatskog jazza u utorak, 31. listopada u kinu Urania, s početkom u 21 sat, nastupit će Space Tigers.

Space Tigers dolaze iz berlinskog undergrounda. Ovaj originalni jazz-punk trio osnovali su 2015. u Berlinu saksofonist Grgur Savić i gitarist Vanja Kevrešan, na čijim kompozicijama najvećim dijelom počiva materijal koji izvode. Ono što nije i nikada neće moći biti zapisano ispunjavaju improvizacijom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek je šesti po redu grad u kojemu sviraju u sklopu sedmodnevne turneje po Srbiji, Mađarskoj, Austriji i Hrvatskoj, nakon koje snimaju svoj drugi studijski album, što znači da u Osijek dolaze u beskompromisnoj tigrovskoj formi!

Tigrovu postavu čine: Grgur Savić, alt saksofon, elektronika; Vanja Kevrešan, el. gitara, efekti; Quentin Cholet, bubnjevi. Ulaz je slobodan.

Organizator je programa Serija koncerata novog hrvatskog jazza Analogni ured. Program se realizira sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova, Hrvatskog društva skladatelja – ZAMP-a te Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.


Izdvojeno

Reci što misliš!