Događanja / Istaknuta

26. travnja

Caffe bar Peppermint: Džihadističko humoristička predstava ''Ustaški zabavnik''

Caffe bar Peppermint: Džihadističko humoristička predstava ''Ustaški zabavnik''
Marko Lukunić/PIXSELL

Svojim dosadašnjim književnim radom, Francišković pokazuje avanturistički i istraživački pristup komunikaciji s publikom kroz stalno istraživanje novih formi

Humoristična predstava hrvatskog književnika Marka Franciškovića premijerno predstavljena u Zagrebu stiže u osječki Caffe bar Peppermint u petak, 26. travnja s početkom u 20 sati.

U svojoj oslobodilačkoj borbi od žestoke režimske agresije, Marko pronalazi inspiraciju kroz humor. Duhovitost je duhovnost. I koliko god se sve ponekad činilo crno – ovaj je život ipak samo igra i zabava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svojim dosadašnjim književnim radom, Francišković pokazuje avanturistički i istraživački pristup komunikaciji s publikom kroz stalno istraživanje novih formi.

Do sada je kreativni izlaz pronašao u formi publicistike (''Hrvatska knjiga opstanka''), dnevnika (''Fejsijada i odiseja''), kratkih priča (''Poslanice velikog učitelja''), poezije (''Uski put''), romana i putopisa (''Hrvatski džihad'') i pjesme (''Corona de leon'').

Kao umjetnik ovoga se puta pronašao u formi stand up predstave.

U po mnogočemu najmračnijem razdoblju svoje karijere, pod optužbom za terorizam i pod zabranom objavljivanja sadržaja putem interneta – Marko pokazuje da kao čovjek i kao umjetnik i dalje nije izgubio duh.

Humoristična "STAND UP" predstava prevedena na hrvatski jezik kao "USTAŠKI ZABAVNIK", moći će se doživjeti u opuštenoj atmosferi sa slobodnim ulazom.


Izdvojeno

Reci što misliš!