Događanja / Istaknuta

22. do 26. svibnja

U Gradskom vrtu priprema se novi Panonski festival knjige ''Čitaj, lega, čitaj!''

U Gradskom vrtu priprema se novi Panonski festival knjige ''Čitaj, lega, čitaj!''
Dubravka Petric/PIXSELL

U sklopu Festivala publika će moći uživati u predstavljanjima novih naslova, kao i u razgovorima s novim, ali i već etabliranim književnim zvijezdama Panonije

Panonski festival knjige jedinstveni je događaj u kulturnom životu Osijeka i Hrvatske koji će se ove godine održati od 22. do 26. svibnja u Dvorani Gradski vrt.

Manifestacija je posvećena kulturnim i povijesnim velikanima koji su svojim djelima obogatili kulturu panonske regije bilježeći esenciju duha koji je umjesto iščezlog mora nastanio prostranstvo kojime su oduvijek jurišali ili se valjali kako ljudi, tako i vjetrovi, u valovima se civilizacijski miješali, uzajamno obogaćivali.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očekuje vas odličan spoj sajma i festivala knjige koji predstavlja mjesto susreta s dobrom i kvalitetnom knjigom, kao i njezinim autorima. Mjesto je to susreta ne samo za Osječane, već i za njihove goste iz regije, pa i šire.

Panonski festival knjige Fotogalerija

U sklopu Festivala publika će moći uživati u predstavljanjima novih naslova, kao i u razgovorima s novim, ali i već etabliranim književnim zvijezdama Panonije. Djeca i mladi imat će prilike sudjelovati u raznim radionicama prilagođenim njihovim uzrastima.
Osim bogatog programa, posjetitelji će imati priliku kupovati knjige po izuzetno atraktivnim sajamskim cijenama.

Više informacija o programu očekujte u narednim danima.


Izdvojeno

Reci što misliš!