Događanja

20. travnja

U Našicama se otvara jedinstveni pedagoški centar "Šumski radoznalci"

U Našicama se otvara jedinstveni pedagoški centar

Pedagoški šumski centar provodit će tri autorska programa šumske pedagogije koje je osmislila i napisala Nina Erdeš Babić

U srcu prirode, gdje se šuma susreće s dječjom radoznalošću, u NAŠICAMA se 20.travnja otvara Pedagoški šumski centar "ŠUMSKI RADOZNALCI", jedinstveni Pedagoški centar na prostoru Hrvatske koji će provoditi programe šumske pedagogije za djecu od 3 do 11 godina.

Svjesni su koliko je važno da djeca od najranije dobi provode vrijeme u igri na otvorenom. Naš Centar je mjesto gdje će djeca imati priliku rasti, učiti i razvijati se na njima svojstven način-kroz igru, pokret i istraživanje na čistom zraku, u potpunoj prirodi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pedagoški šumski centar provodit će tri autorska programa šumske pedagogije koje je osmislila i napisala Nina Erdeš Babić, mlada znanstvenica, pedagoginja i osnivačica Pedagoškog šumskog centra „ŠUMSKI RADOZNALCI“. Programi su prilagođeni različitim dobnim skupinama djece: ŠUMSKI VRTLARKO (od 3 do 5 god.), ŠUMSKI ŠKOLARKO (od 6 do 8 god.) i ŠUMSKI RADOZNALKO (od 9 do 11 god.). „Kroz aktivnosti u prirodi, kao što su briga o malenom vrtu, timski izazovi, kreativne radionice i istraživački projekti, želimo potaknuti djecu da se povežu s prirodom na dublji i značajniji način.“

"Danas su djeca zalutala u virtualne svjetove, izgubivši dodir s prirodom. Mi vodimo djecu u prirodu!  Želimo da otkriju radost istraživanja, maštanja i druženja okružena šumom i predivnim livadama. Kroz naše programe šumske pedagogije, želimo potaknuti ljubav prema prirodi, osnažiti samopouzdanje i razviti važne životne vještine kod djece."

Na Dan otvorenja moći ćete upoznati njihov stručni tim, prošetati prostorom Centra, a djeca će moći sudjelovati u organiziranim aktivnostima iz programa šumske pedagogije. Posebno ističemo završnu igru za obitelj i djecu-POTRAGA ZA ŠUMSKI RADOZNALCEM koja će sigurno razveseliti sve prisutne!

Molimo da dolazak potvrdite na linku

Potvrda vašeg dolaska je važna jer će prema prijavljenom broju djece organizirati ogledne aktivnosti iz naših programa, ŠUMSKI VRTLARKO, ŠUMSKI ŠKOLARKO I ŠUMSKI RADOZNALKO, u kojima će moći sudjelovati sva djeca.

"Vidimo se i veselimo vašem dolasku kako bismo zajedno proslavili početak ove nevjerojatne šumske avanture za naše mališane!"


Izdvojeno

Reci što misliš!