Vijesti / Regija

ĐAKOVO

Slavonka očevim Audijem uletjela u kružni tok i napravila dar-mar. Nakon četiri dana joj proradila savjest

Slavonka očevim Audijem uletjela u kružni tok i napravila dar-mar. Nakon četiri dana joj proradila savjest
Željko Lukunić/PIXSELL

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 265 eura, premda je najmanja kazna za takav prekršaj 390 eura. Kao olakotna okolnost uzeta joj je dosadašnja neosuđivanost

29-godišnja Slavonka je oko pola dva ujutro automobilom neoprezno uletjela u rotor na križanju  ulica Bana Jelačića, Frankopanske, J. Ivakića i V. Nazora. u Đakovu te  porušila prometne znakove i raslinje te pobjegla prije dolaska policija.

Prema ovotjednoj presudi koju donosi portal Danica.hr, sve se dogodilo potkraj siječnja ove godine. Slavonka je upravljala očevim Audijem te je “uslijed neprilagođene brzine uzrokovala prometnu nesreću s materijalnom štetom na prometnim znakovima te presadnicama”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na sudu se nije pojavila, pa je svjedočio samo policajac.

“Prilikom očevida pronašao sam dijelove koji odgovaraju automobilu audi a4 tamne boje proizveden od 2009. do 2013. godine. Dan poslije pronašli smo to vozilo u Đakovu koje je bilo zaključano bez tablica, ali s oštećenjima koja odgovaraju vozilu koje smo tražili.

Doznali smo tko je vlasnik te je naš kolega treći dan otišao do njega. Nakon toga, četvrti dan od nesreće u našu postaju u Đakovo došla je vozačica koja je priznala da je ona upravljala audijem i skrivila prometnu nesreću nakon koje je otišla kući”, naglasio je policajac.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 265 eura, premda je najmanja kazna za takav prekršaj 390 eura. Kao olakotna okolnost uzeta joj je dosadašnja neosuđivanost. Dobila je i dvomjesečnu zabranu vožnje.


Izdvojeno

Reci što misliš!