Promo

slavonska obitelj i tradicija

Gastro raj usred vinograda - Otkrijte Slavonsku kuću Vinkomir

Gastro raj usred vinograda - Otkrijte Slavonsku kuću Vinkomir

Uronite u čaroliju Slavonske Kuće Vinkomir - spoj prošlosti i moderne

Zamislite sebe kako šećete kroz beskrajne vinograde, osjećajući miris svježeg zraka i osluškujući tišinu koju prekida samo blagi šum lišća. U daljini se uzdiže elegantna građevina koja kao da je izronila iz bajke, spajajući tradiciju s modernim šarmom. To je restoran "Slavonska kuća Vinkomir" - novootvoreni biser gastronomske scene, smješten usred prekrasnih vinograda kutjevačkog kraja. Ovdje se tradicija pretače u umjetnost kroz tanjure prepune slavonskih okusa, a svako vino ima svoju priču koja čeka da bude ispričana. Doživite spoj bogate slavonske kulinarske baštine i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma dok uranjate u jedinstveni ambijent koji očarava svojom ljepotom.

Ovaj jedinstveni projekt smješten je usred predivnih vinograda na položaju Vinkomir i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. "Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Uz poseban degustacijski i steak meni, restoran nudi i 'à la carte' uslugu, te je prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koja će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplementirati vinsku selekciju.

Degustacijski meni obuhvaća vrhunske specijalitete domaćih jela uz modernu interpretaciju našeg glavnog kuhara. Fokus je na domaću slavonsku obitelj i tradiciju povezanu s našim dugogodišnjim kooperantima. Posebno smo ponosni na meso slavonske crne svinje, uzgojene na farmi gdje svinje slobodno lutaju pašnjacima i divljači s naših lovišta. Ovaj način uzgoja osigurava vrhunsku kvalitetu mesa koje je temelj mnogih specijaliteta restorana Vinkomir.

U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete Graševinu Vinkomir - vino koje nosi dušu ovog posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga istinskom vinskom poslasticom. U restoranu "Slavonska kuća Vinkomir", imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo izvanredno vino, čime ćemo vam pružiti nezaboravno enološko iskustvo.

Restoran je službeno otvoren i rezervacije se vrše na broj telefona +385 99 475 0360 ili na mail: [email protected].

Dođite i otkrijte čaroliju "Slavonske kuće Vinkomir" - mjesto gdje se svaki zalogaj pretvara u nezaboravno iskustvo, a svaki gutljaj vina obogaćuje dušu.


Izdvojeno

Reci što misliš!