Vijesti / Regija

alkoholizirani

58-godišnjak neprimjereno provocirao djevojku u kafiću, dva mladića ga pretukla

58-godišnjak neprimjereno provocirao djevojku u kafiću, dva mladića ga pretukla
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Policijski službenici protiv trojice navedenih podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, dana 15. lipnja, oko 20:30 sati, na terasi ugostiteljskog objekta, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, započinje izvješće o incidentu policija.

"Policijski službenici su utvrdili da je 58-godišnjak neprimjereno provocirao djevojku od 29-godišnjaka, a nije prestajao niti nakon upozorenja, te su ga 29-godišnjak i 22-godišnjak fizički napali zadavši mu po jedan udarac u predjelu lica. Alkotestom je u organizmu 58-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,83 promila, dok je u organizmu 29-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,76 promila", piše policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv trojice navedenih podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Izdvojeno

Reci što misliš!