Vijesti / Regija

u trnjanima

Pretjecao vozila preko pune linije pa na zebri udario 9-godišnju djevojčicu

Pretjecao vozila preko pune linije pa na zebri udario 9-godišnju djevojčicu

Teško ozlijeđenoj djevojčici pružena je hitna medicinska pomoć, te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju

U Trnjanima kod Slavonskog broda je u srijedu 11. rujna u 15.30 sati, došlo je do naleta osobnog automobila na 9-godišnju pješakinju, koja je tom prilikom teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 46-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, unatoč punoj uzdužnoj razdjelnoj crti na kolniku, pretjecao osobni automobil i teretni automobil, koji su se kretali ispred njega, te zaustavili ispred pješačkog prijelaza kako bi propustili pješakinje. Pritom je došlo do udara osobnog automobila u 9-godišnju djevojčicu koja je u tom trenutku prelazila kolnik. Teško ozlijeđenoj djevojčici pružena je hitna medicinska pomoć, te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici su 46-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, predali na daljnje postupanje u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Izdvojeno


Reci što misliš!