Vijesti / Regija

Obitelj iz Baranje uoči Božića i prvog rođendana sina u požaru ostala bez doma

Obitelj iz Baranje uoči Božića i prvog rođendana sina u požaru ostala bez doma

U petak je u jednoj obiteljskoj kući u Grabovcu u Baranji izbio požar, a vatra je najviše zahvatila krov i potkrovlje kuće.

Iz prizemlja kuće  jedva su se izvukli majka Sanja Čančar-Zagorec i njen jednaestomjesečni sinčić.

Ispostavilo se da je do požara došlo zbog neispravnih instalacija na koje se napajala škrinja za zamrzavanje mesa. Taj je kabel naglo zaiskrio i tada je došlo do požara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sanja je uspjela ostati prisebna kada je otvorila vrata spavaće sobe da vidi što se događa na katu. Nakon što je sobu ispunio crni dim i velika toplina, postalo joj je jasno što se događa. S djetetom je izletjela iz kuće, otrčala susjedi i od tamo su zvali vatrogasce.

Njen suprug Vlado u tom trenutku nije bio kod kuće već na kolinju u selu. Kući nije bilo spasa, a izgorjelo je cijelo potkrovlje i krov. Na prizemlje se vatra nije raširila, no tamo se ne može živjeti s bebom jer nema grijanja, zidovi su vlažni od gašenja i sve smrdi po paljevini.

S našom redakcijom je pričala njihova susjeda Roberta koja je zamolila za pomoć obitelji. Osim novčane, traži pomoć u obliku hrane, pelena, robe, obuće. Majka nosi odjeću konfecijskog broja 40, obuću broj 42, muž koji je vojni branitelj odjeću M veličine i broj cipele 45. Za dijete bi pasala obuća broja 21 i odjeća. Osim odjevnih potrepština koje su im izgorjele, treba im i folije zbog krova što je izgorio.

 Svi koji žele pomoći ovoj obitelji koja je par dana tjedan dana prije Božića izgubila svoj dom, možete pomoći uplatom na ime njihovog sinčića Sandra u Hrvatskoj poštanskoj banci. Malenom je prvi rođendan za četiri dana, 23. prosinca.

ZAGOREC SANDRO,

HRVATSKIH BRANITELJA 17.

31309 GRABOVAC

IBAN: HR5923900013221375696

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!