Vijesti / Ostalo

U noći sa subote na nedjelju policija zaustavila 14 pijanih vozača: Rekorder biciklist iz Višnjevca

U noći sa subote na nedjelju policija zaustavila 14 pijanih vozača: Rekorder biciklist iz Višnjevca

Na području čitave Policijske uprave osječko–baranjske od 20 sati 4. studenog do 6 sati 5. studenog policijski službenici proveli su pojačane mjere u prometu. Mjere su bile usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

Tijekom provođenja akcije policijski službenici evidentirali su ukupno 25 prekršaja. Od ukupnog broja evidentiranih prekršaja, 14 se odnosilo na upravljanje vozilom uz prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je kod 51-godišnjeg hrvatskog državljanina. Policijski službenici zaustavili su ga 5. studenog u 0,45 sati, dok je upravljao biciklom u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Višnjevcu. Utvrdili su mu prisutnost alkohola u krvi od 2,35 grama po kilogramu (promila).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oko 2,45 sati 5. studenog policijski službenici u Budimcima su zatekli 46-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao vozilom uz prisutnost od 1,05 promila alkohola u krvi. Vozač je upravljao vozilom u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ godine i na vozilu je imao nepripadajuće registarske pločice.

Za vrijeme provođenja pojačanih mjera evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, u kojoj sudionici nisu imali alkohola u krvi.

U niže navedenoj tablici dat je pregled podataka o dobi vozača koji su zatečeni u prekršajima upravljanja vozilom uz prisutnost alkohola u krvi.

tablica alkohol

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!