Vijesti / Osijek

šuška se

Temu dolazi u Osijek!?

Temu dolazi u Osijek!?
Temu/Google Maps

Još uvijek nepoznati zakupac ulazi u veliki prostor bivšeg Peveca u Svilajskoj, a neslužbeno se priča da bi to mogla biti velika kineska internet trgovina

Temu, kineska internet trgovina koja je u posljednjih godinu dana pokorila Hrvatsku, ali i cijeli svijet, šuška se otvara veliki distribucijski centar u Osijeku.

Naime, kako saznaje Glas Slavonije, zgrada bivšeg Peveca u Svilajskoj ulici, sa svojih 50 tisuća kvadrata, dobila je novog zakupca, a Glas neslužbeno saznaje da bi to mogao biti Temu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koliko ima istine u toj priči, vidjet ćemo uskoro, no Mario Eljuga, predsjednik Gradske četvrti Retfala, u kojoj se zgrada nalazi, kaže da je sretan i samom naznakom da zgrada više neće biti prazna.

"Nemam nikakvih informacija o tome da je zgradu netko uzeo u najam, no ako jest, to je odlična vijest. To znači, što god da se otvorilo, bit će vjerojatno i novih radnih mjesta, što je odlično i za našu gradsku četvrt i za Osijek", rekao je Eljuga za Glas.

Temu je sa svojim niskim cijenama i brzom dostavom brzo osvojio kupce, svoju mrežu u Europi stalno šire, a hoće li im Osijek biti jedno od središta pokazat će vrijeme. Poslali smo im upit na tu temu, ali ni nakon 48 sati odgovora još nema pa nam preostaje samo čekat nove informacije.


Izdvojeno

Reci što misliš!