Vijesti / Osijek

dobili dopusnicu

Na jesen u Osijeku s radom kreće studij logopedije

Na jesen u Osijeku s radom kreće studij logopedije
Google Maps

Dopusnicu za novi studij izdala je Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Od jeseni u Osijeku s radom počinje studij logopedije, i to u sklopu Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

Sukladno članku 20. Zakona o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, broj 121/22), Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je postupak inicijalne akreditacije studija te je Sveučilištu J. J. Strossmayera u Osijeku, Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, 21. lipnja 2024. godine izdala Dopusnicu za izvođenje sveučilišnog prijediplomskog studija Logopedija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Povijesni je ovo trenutak za naš fakultet i osječko sveučilište. Radujemo se prvoj osječkoj generaciji studenata logopedije, za koju ćemo osigurati upisne kvote u jesenskom roku. Zahvaljujemo svima koji su svojim dobronamjernim angažmanom, savjetima, prijedlozima i sugestijama pomogli kako bismo danas mogli ponosno reći da su naš fakultet i naše sveučilište bogatiji za novi studijski program, koji je trenutačno najtraženiji u Republici Hrvatskoj. To je snaga FOOZOS-a na koju smo beskrajno ponosni" stoji u objavi na web stranicama FOOZOS-a.

Otvaranje studija logopedije u Osijeku iznimno je važno jer od Zagreba istočno nema takvog studija, a na tržištu rada velika je potražnja za tim zanimanjem.


Izdvojeno

Reci što misliš!